1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Hain Emelli Namlulara Yek Vücut Duruşun Adı: 15 Temmuz
Hain Emelli Namlulara Yek Vücut Duruşun Adı: 15 Temmuz

Hain Emelli Namlulara Yek Vücut Duruşun Adı: 15 Temmuz

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av.Musa Yılmaz 15 Temmuz Darbe Girişimi Nedeniyle Mesaj Yayımladı.

A+A-

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av.Musa Yılmaz 15  Temmuz Darbe Girişimi  Nedeniyle Mesaj Yayımladı.Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi;

15 Temmuz hain darbe girişimiyle demokrasiye pranga vurulmak ve millet iradesi darbeyle indirilmek istenmiştir. Göz göre göre millet iradesi çok açık saldırı ve suikastla son verilmek istenmiştir.

15 Temmuz’da zalimler, hainler, emperyalizmin maşaları Türk askeri kılığına girdiler, felaketimiz projelendirdiler, 15 Temmuz’da son nefesi vermemizi beklediler.

Fethullahçı Terör Örgütü, milletimizin helali olan savaş uçaklarını tepemizde uçuşturdu, milletin silahını millete çevirtirdi, milletin imkânlarını kullanarak yine millete öldürücü darbe vurmak istedi.

Türk milleti, üzerimizde oynanan oyunlara, aramıza sokulmak istenen fitnelere rağmen cesaretle dimdik durmuş, yek vücut olmuştur.

 

15 Temmuz'da Milliyetçi Hareket Partisi ve onun Genel Başkanının duruşu; Pensilvanya uşaklarına  aman vermemiştir. Darbeye karşı Genel Başkanımız Genel Merkezde parti yönetim kadromuzu çok çabuk toplamış ve devlet tecrübesiyle birlikte yıllarca kendisine ait oluşturduğu insani ilişkilerle devlet kademesinden tanıdığı asker, emniyet, bürokratlarla hızlı bir telefon trafiğine girişmiştir.

O gece Genel Kurmay Başkanı yaveri Milliyetçi Hareket Partisini aramış, Genel Kurmay'da her şey yolunda şeklinde bilgi vermiştir. Çünkü yaver biliyor ki; ülkücü hareketin darbelere karşı tecrübesi oldukça fazla ve eğer ülkücüleri uyuturlarsa bu darbeyi başaracaklar ve Türk milletine hain darbeyi indireceklerdi.

Bu hain ince planı Genel Başkanımız görmüş hem teşkilatlarımızı, hem hükümeti darbeye karşı uyarmaya devam etmiş ve darbe girişimi püskürtülmüş, Türk milletinin mevcut olduğu asil kanın hala mevcut olduğunu teyit etmiştir.

15 Temmuz hain darbe girişimine karşı Genel Başkanımız Türk milletinin kahramanlığını şu şekilde tarif etmiştir: ''Ederi bir dolar olan şerefsizler, verilen selalarla, tankın önüne sere serpe yatan kahramanlarla durdurulmuş, dağlanmış ve dağıtılmışlardır. Ayağa kalkan diriliş ruhu, milleti diri diri yakmak ve toprağa yatırmak isteyen hainleri ve arkalarındaki güçleri yerle yeksan etmiştir.

15 Temmuz da Türk Milleti sokaklarda tankların önüne kendini atmış, paletlerin altında ezilerek şehit olmuş, mermilere göğsünü siper etmiş, araçları ile malları ile barikatlar kurmuştur.''

15 Temmuz da yapılmak istenen istila denemesi, kıyım ve yıkım hamlesi denenmiş, Mondros'ta çerçevesi çizilip Sevr'de dayatılan imha planı Lozan ile bozulmuş ve hain haçlı emelleri suya düşmüş, Türklüğe kefen biçen eli ve emeli kanlı güçlerin tezgâh ve oyunları defalarca bozulmuş, buruşturulmuş ve musallat olan bela def edilmiş, kimse bizim çocuklar başardı dizelerini telaffuz edememiş, Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararı kurtarmıştır. Böylesine kahramanlık ifade eden 15 Temmuz Türk milletinin birlik ve dayanışmasının ispatıdır.

Bu vesile ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzü kutluyor, şehitlerimizi rahmet ve dua ile gazilerimizi minnetle anıyor, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzün geleceğimiz açısından yeni bir dirilişe vesile olmasını Rabbim’den niyaz ediyorum.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.