1. HABERLER

  2. HALI SAHADA MAÇ SONRASI SÜT İKRAMI

HALI SAHADA MAÇ SONRASI SÜT İKRAMI

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden geçtiğimiz haftalarda başlattığı uygulama ile Kaymakamlık başta olmak üzere kamu kurumlarında ve Ereğli belediyesinde...

A+A-

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden geçtiğimiz haftalarda başlattığı uygulama ile Kaymakamlık başta olmak üzere kamu kurumlarında ve Ereğli belediyesinde gelen konuklara süt ikramında bulunulmasını istemiş yapılan bu ikramlardan vatandaşların memnun kaldığı gözlenmişti.

Kaymakamlık tarafından başlatılan bu uygulama sadece kamu kurumları için sınırlı kalmadı, ‘Madem Ereğli’nin süt ile anılmasını istiyoruz’ diyen Kaymakam Şakir Erden ilçede bulunan halı sahalara da talimat göndererek oynanılan maçlardan sonra oyunculara oralet yerine sıcak süt ikramında bulunulmasını istedi. Halı sahalarda artık bu uygulama başlatılırken ilk maç yapıldı ve maçtan sonra oyunculara süt ikramında bulunuldu.Kaymakam Şakir Erden’in de forma giydiği maçın sonunda oyuncular ikram edilen sütten dolayı emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Konu hakkında bilgi veren Kaymakam Şakir Erden, Ereğli süt üretiminde Türkiye’de zirvede, ancak sütümüzü tanıtmak için çaba sarfedilmemiş biz Kaymakamlık olarak bu anlamda ciddi işler yapmayı düşünüyoruz, kurumlarda vatandaşlara ikram edilen sütü halı sahalara da taşıdık burada oyunculara yapılacak olan maçlardan sonra süt ikram edilecektir bizleri kırmayan halı sahaların yönetimlerine teşekkür ediyorum, sütümüzü tanıtmaya devam edeceğiz dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.