1. HABERLER

  2. RAHİM HOCA, OĞLUNUN ADINI YAŞATACAK…

RAHİM HOCA, OĞLUNUN ADINI YAŞATACAK…

Yıllar önce kendi köyü olan Beyören’e ağaç dikerek koskoca bir orman oluşmasını sağlayan Emekli öğretmen Rahim Demirbaş, 1995 yılında kaybettiği...

A+A-

Yıllar önce kendi köyü olan Beyören’e ağaç dikerek koskoca bir orman oluşmasını sağlayan Emekli öğretmen Rahim Demirbaş, 1995 yılında kaybettiği lise çağında ki oğlu Yahya Demirbaş’ın ismini ormana verdi.

Oğlumun ölümü hepimizi çok üzmüştü, bu acıyı hâla yaşamaya devam ediyoruz diyen Rahim Demirbaş, onun adını yaşatmaya karar verdim kendi yavrum gibi sevdiğim ormanımın adını Yahya Demirbaş ormanı olarak değiştiriyorum. ben bu ağaçların büyümesi için çok emek verdim tüm mal varlığımı ağaçların yetişmesi için harcadım iki evimi sattım, dershanemi kapattım, şimdi yetiştirdiğim bu ağaçlarıma bakarak oğlumu hatırlıyorum eski adı 75. yıl olan ormanımın adını Yahya Demirbaş ormanı olarak değiştiriyorum ben öldükten sonra bu ağaçların meyvelerinden faydalanacak olanlar hem beni hem de oğlumu anarak arkamızdan dua ederler, kendi köyümde oluşturduğum diğer ormana ise kendi adımı vereceğim, doğayı hep sevdim ağaçlarımın büyümesi için çok emek verdim yüce Allahıma şükürler olsun ki bana bu güzel günleri yaşattı. İnşallah kendi köyüm bu ormanlar ile bana ve oğluma her zaman dua edecek dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.