1. HABERLER

  2. Halil ETYEMEZ, Konya Valisini ziyaret etti

Halil ETYEMEZ, Konya Valisini ziyaret etti

ÇSGB Bakan Yardımcısı Halil ETYEMEZ, Konya Valisini ziyaret etti ardından Konya Siyaset Akademisinde Deneyim ve Vizyon Dersi Verdi.Ak Parti tarafından yürütülen...

A+A-

ÇSGB Bakan Yardımcısı Halil ETYEMEZ, Konya Valisini ziyaret etti ardından Konya Siyaset Akademisinde Deneyim ve Vizyon Dersi Verdi.

Ak Parti tarafından yürütülen Siyaset Akademileri devam ediyor. 16. Dönem Siyaset Akademisi, Lider Ülke Türkiye ve Yerel Yönetimler-4 dönem başlığı ile, Konya/Selçuklu’da başladı. Selçuklu Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen ve ÇSGB Bakan Yardımcısı Sn. Halil ETYEMEZ’in, Deneyim ve Vizyon temasıyla açılışını yaptığı akademi dersleri yoğun ilgi gördü.

Katılımcılar arasında, Ak Parti Konya il Başkanı Sn. Ahmet SORGUN ve il başkan yardımcıları, Selçuklu Belediye Başkanı Sn. Uğur İbrahim ALTAY, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Sn. Mustafa AK’ın ve kursiyerlerin katıldığı seminerde; tecrübe ve deneyimle şekillenen hedef ve vizyondile getirildi.

Ayrıca, sivil toplum, siyaset, bürokrasi ve devlet yönetim anlayışında temel değişim ve dönüşümlerin ele alındığı seminerde, gelecek ve geleceğin yönetimi de tartışıldı.

fotoğraf

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.