1. HABERLER

  2. Oprukçu’dan “Gaziler Günü” mesajı

Oprukçu’dan “Gaziler Günü” mesajı

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, 19 Eylül 1921 tarihinde Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e TBMM tarafından ‘Gazi’ unvanının verilişinin...

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, 19 Eylül 1921 tarihinde Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e TBMM tarafından ‘Gazi’ unvanının verilişinin yıldönümü olarak kutlanan Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Vatanımızın birliğini korumak, dirliğini sağlamak ve esenliğini devam ettirmek amacıyla canlarından vazgeçmeye niyetlenmiş gazilerimizin her fırsatta hatırlanması ve hatırlatılması milli bir sorumluluktur” dedi.

Belediye Başkanı Oprukçu, 19 Eylül 1921 tarihinde Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e TBMM tarafından ‘Gazi’ unvanının verilişinin yıldönümü olarak kutlanan ‘Gaziler Günü’ nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu mesajında, “Gazilik unvanı milletimizin bağımsız ve hür yaşamasının bir gereği olarak nesilden nesile geçen manevi bir değerdir. Aziz milletimiz, tarihin her döneminde istiklal ve istikbalinin muhafazası için hiçbir fedakarlıktan kaçınmamış, bağrından çıkardığı şehit ve gazilerle kutlu varlığını bu zamana kadar devam ettirebilmiştir.

Vatanımızın birliğini korumak, dirliğini sağlamak ve esenliğini devam ettirmek amacıyla canlarından vazgeçmeye niyetlenmiş kahraman gazilerimizin ortaya koyduğu göz kamaştırıcı fedakarlıkların her fırsatta hatırlanması ve hatırlatılması milli bir sorumluluk olarak görülmelidir. Şehitlerimize Allahtan rahmet, Gazilerimize uzun ömürler dilerim” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.