1. HABERLER

  2. HALKAPINAR

  3. Halkapınar Belediye Başkanı Bakkal'dan 30 Ağustos mesajı
Halkapınar Belediye Başkanı Bakkal'dan 30 Ağustos mesajı

Halkapınar Belediye Başkanı Bakkal'dan 30 Ağustos mesajı

Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal, 30 Ağustos Zafer Bayramı Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

A+A-

Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal, 30 Ağustos Zafer Bayramı Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Konya'nın Halkapınar İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Bakkal mesajında şu görüşlere yer verdi; ‘'Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları öncülüğünde yapılan Kurtuluş Mücadelesi 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle zirveye taşınmış, bu vesileyle söken zafer şafağı son yurdumuzun talihini, kaderini ve geleceğini pırıl, pırıl aydınlatmıştır.

Tarihi şan ve şerefle dolu ve tarih sayfalarına adını altın harflerle yazdıran aziz milletimiz, 98 yıl önce bağımsızlığına musallat olan emperyalist mihraklara vatan sevmenin ne demek olduğunu ağır bir şekilde öğretmiştir.

Kanlarımızla suladığımız vatan topraklarımıza ve rengini şühedamızın kanından alan bayrağımıza göz diken sömürgeci güçler 30 Ağustos'ta Türk Milletinin doruklara ulaşan iman ve karşılıksız vatan sevgisi karşında çaresiz kalmışlardır. Türk milletinin tüm fertleri aynı ülkü etrafında buluşmuş ve son yurdumuzun bölünüp parçalanmasına asla müsaade etmeyeceklerini tüm dünyaya bir kez daha göstermişlerdir.

Geçmişte her türlü badireleri birlikte atlatan milletimizin bugünde acısı bir, sevinci bir ve ülküsü birdir. Millet olarak bu birlik ve beraberlik duygusu içinde üstesinden gelemeyeceğimiz zorluk yoktur.

Başkan Bakkal, Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı'mızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kurucu kahramanları; büyük Türk milleti için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnet duygularımla anıyorum. Ruhları Şad, Mekanları Cennet olsun dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.