1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. HATAY KÜNEFE KÜNEFENİN KRALI HİZMETİNE AÇILDI
HATAY KÜNEFE KÜNEFENİN KRALI HİZMETİNE AÇILDI

HATAY KÜNEFE KÜNEFENİN KRALI HİZMETİNE AÇILDI

İlçemiz Ereğli de Yeni bir iş yeri düzenlenen açılış töreni ile Ereğli Halkının hizmetine açıldı.

A+A-

İlçemiz Ereğli de Yeni bir iş yeri düzenlenen açılış töreni ile Ereğli Halkının hizmetine açıldı.

İlçemiz Ereğli’de yine bir ilk, Hatay Künefe Künefenin Kralı isimli işyeri Ereğli’de düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışı gerçekleşenHatay Künefe Künefenin Kralı isimli işyerinin açılış törenine Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfü Yaran, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Lokman Göktaş, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Agah Taşkın, İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, Müftü Yusuf Eseroğlu ve çok sayıda davetlinin katılımıylagerçekleşti.

Ereğli’de açılışı gerçekleşen işyeri, Bir ilke imza atarak Ereğli’de bir eksikliği gidermiş oldu.Hatay Künefe Künefenin Kralı adlı işyerinde hazırlanan, Hatay’ın o meşhur künefesihijyenik ve güvenilir bir ortamda hazırlanarak Ereğli halkının damak tadına sunulmaktadır.

İşyeri sahibi, Mehmet Karamanoğluise yaptığı açıklamasında,  Bu lezzeti Konya dan sonra Ereğli’ye açma kararı verdik Ereğli de böyle bir lezzetin eksik olduğunu düşündük Yöresel tatlılarımız ve künefemiz ile Ereğli halkının damak tadına sunmak istedik oldukça iddialıyız Ereğli halkı bunu ilerleyen zamanlarda görecektir. Açılışımıza katılan bizlere destek veren herkese teşekkürlerimi iletiyorum dedi.

Hatay Künefe Künefenin Kralı HacıMütahir Mahallesi Rasim Caddesinde Muzaffer Turan Apartmanı AltındaEreğli halkının hizmetinde olacaktır. Bizlerde açılışı gerçekleşen işyerinin Ereğli’ye ve işyeri sahiplerine hayırlı olmasını diliyor ve bol kazançlar diliyoruz.

dsc_1112-.jpg--001.jpgdsc_1142--.jpgdsc_1143-.jpgdsc_1144-.jpg

dsc_1118.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.