1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Yardım Vereceğiz Dediler; 2 Bilezik Ve Parasını Dolandırdılar
Yardım Vereceğiz Dediler; 2 Bilezik Ve Parasını Dolandırdılar

Yardım Vereceğiz Dediler; 2 Bilezik Ve Parasını Dolandırdılar

Ereğli’de Pazar Alışverişinde, Bilezik ve Parasını Dolandırıcılara KaptıranYaşlı Kadın Gözyaşlarına Tutamadı.

A+A-

Ereğli’de Pazar Alışverişinde, Bilezik ve Parasını Dolandırıcılara KaptıranYaşlı Kadın Gözyaşlarına Tutamadı.

Kendisini Polis Asker Savcı ve Devlet Memuru gibi ibareler kullanarak dolandırıcılık yapan 2 kişi bu sefer Dernekden geliyoruz yardım vereceğiz diyerek, Yine pazar alışverişine gelen Gülveren Ayvalı isimli yaşlı teyzeyi hedef seçerek bilezik ve parasını almak suretiyle dolandırdı.

Olay, 16.00saatlerindeEti Mahallesi Perşembe Pazarındameydana geldi. Evine Pazar alışverişiyapmak için gelen 64 yaşındaki Gülveren Ayvalı isimli yaşlı teyze 2adet bileziği ve bir miktar pazar parasını dolandırıcılara kaptırdı. Yaşanan dolandırıcılık olayında, Dolandırıcıların hedefinde bu sefer alışveriş yapmak üzere Pazar yerine gelen Gülveren Ayvalı isimli yaşlı teyze vardı. Dolandırıcılar takibe aldıkları ve kendilerine hedef seçtikleri kişiyi yardım derneğinden geliyoruz yardım vereceğiz diyerek laf kalabalığı yapmak suretiyle, Pazar yerinin issiz bir köşesine çekti. Gülveren Ayvalı isimli yaşlı teyzeyi dolandıran 2 kişi sırra kadem basarak izlerini kaybettirdi.

DOLANDIRILDIĞINI ANLAYAN YAŞLI KADIN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Dolandırıcıların laf kalabalığı yapmak suretiyle yardım vereceğiz çevrenizde öksüzünüz yardıma muhtacınız var mı diyerek duygu sömürüsü yapan dolandırıcılar gözüne kestirdikleri teyzeyi yardımsever görüntüsüyleönce etkiledikleri kişiyiyardım vereceğiz diyerek daha sonra ise yaşlı teyzenin 2 adet bileziklerini ele geçiren dolandırıcılar hocaya da soralım diyerekİki kişi oldukları öğrenilen, Üç kağıtçılar oradan hızla uzaklaştılar. Gülveren Ayvalı durumu sonradan fark etmesiyle dolandırıldığı şüphesi üzerine polisi arayarak ihbarda bulunan yaşlı kadın gözyaşlarını tutamadı. İhbar üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Ekipler, 2 kişi olduğu öğrenilen şüphelileri yakalamak için Ereğli genelinde ve Perşembe pazarında bölgesinde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdükleri öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.