1. HABERLER

  2. HIRSIZLAR, HÜRÜ TEYZENİN 50 YILLIK EMEGİNİ ÇALDILAR

HIRSIZLAR, HÜRÜ TEYZENİN 50 YILLIK EMEGİNİ ÇALDILAR

Tam 50 yıl dile kolay, 50 yıl boyunca çay ocağında çalışarak dilinden dişinden artırarak biriktirdiği 70 bin lirayı yine çay ocağında hırsızlara...

A+A-

Tam 50 yıl dile kolay, 50 yıl boyunca çay ocağında çalışarak dilinden dişinden artırarak biriktirdiği 70 bin lirayı yine çay ocağında hırsızlara kaptıran 77 yaşında ki Hürü Ceviz şimdi iki ayda bir aldığı 500 tl ile yaşam mücadelesi veriyor.

Sürekli yanında taşıdığı paraları bir sabah dalgınlığı sonrası çay ocağında çaldıran Hürü Ceviz ‘Ben o parayı tam 50 yılda çay satarak biriktirdim, param çalındıktan sonra çocuklarım bana düşman oldu, yanımda yaşayan kanser hastası kızım bu olayı sıkıntı yaparak hayatını kaybetti, hırsızlar yakalandı fakat 3 kişiden 1’i sadece 18 ay hapis cezası aldı, diğerleri ise dışarıda gezmeye devam ediyor dedi.

İki ayda bir aldığım maaş olmasa aç kalıyordum bu yüzden başta Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakanımıza teşekkür ediyorum beni onlarla görüştürün sadece maaş verdikleri için teşekkür edeceğim dedi.

Her sabah saat dörtte çay ocağına gider dükkanı açardım, çocuklarım ve torunlarımı buradan kazandığım para ile okuttum 70 bin lirayı çaldırdıktan sonra onlar bile bana düşman oldu beni tanıyan esnaf ve polislerin eşleri banyomu yaptırıyor akşam saat yedide yatıyor maaş verdiği için devletime şükrediyorum dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.