1. HABERLER

  2. Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

Vatandaşın Rahatı İçin ÇalışıyorlarEreğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri kent genelinde sürdürdüğü kaldırım çalışmalarına hız...

A+A-

Vatandaşın Rahatı İçin Çalışıyorlar

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri kent genelinde sürdürdüğü kaldırım çalışmalarına hız verdi. Bir taraftan kırılmış ve kullanılamaz haldeki kaldırımlar düzenlenirken diğer taraftan ise hiç kaldırımı olmayan sokaklar kaldırımlara kavuşturuluyor.

“Şehrin kent kimliğini oluşturan hizmetlerin başında kaldırımlar gelmektedir” diyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven deforme olan kaldırımların düzenlendiğini, hiç kaldırımı olmayan sokaklarda ise kaldırım çalışmaların hız kazandığını belirtti.

“Kaynaklarımızı etkin ve verimli şekilde kullanarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya özen gösteriyoruz” diye konuşan Özgüven, mahalle statüsüne geçen köylerde parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarının da sürdüğünü kaydetti.

Özgüven, “Mahalle statüsüne kavuşan köylerimizin ve beldelerimizin meselelerini el birliği ile çözmeye gayret gösteriyoruz. Bu konuda üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirme gayretindeyiz. Ereğli’de yaşayan herkesin belediyemizin imkanlarından faydalanması için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın kışın çamurdan, yazın tozdan kurtulması için ekiplerimiz seferber olmuş durumda. Program dahilinde çalışmalarımız aralıksız devam edecek” diye konuştu.

PTT civarında süren çalışmaları değerlendiren vatandaşlar ise, belediyenin etkin faaliyetlerinin devam ettiğini söyleyerek, “Kış ayları olmasına rağmen bozuk olan yollar düzeltiliyor, kaldırımlar yapılıyor. Bulunduğumuz yer düzensiz bir halde idi. Belediye Teşkilatı gelerek çalışma başlattılar ve güzel bir hale getirdiler. Vatandaşın rahatı için çalışıyorlar. Başta Belediye Başkanı Özkan Özgüven olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ederiz” dediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.