1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Hırsızlık Girişimi Kamerada
Hırsızlık Girişimi Kamerada

Hırsızlık Girişimi Kamerada

​​​​​​​Ereğli’de bir İşyerine 3 Ayda İkinci Kez Hırsız vakası yaşanırken, Bu sefer ki vaka teşebbüste kaldı.O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

A+A-

Ereğli’de bir İşyerine 3 Ayda İkinci Kez Hırsız vakası yaşanırken, Bu sefer ki vaka teşebbüste kaldı.O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Eski Buğday Pazarı girişinde bulunan bir market dükkânı 3 ayda ikinci kez hırsızların uğrak noktası oldu.

2017-12-25-11-37-22.jpg

Eski Buğday Pazarı girişinde bulunan market dükkânına 3 ay önce giren hırsızlar nedeniyle güvenlik kamerası taktıran işyeri sahibi Kamuran Fatma Akbel, ikinci kez hırsızlık mağduru oldu. 3 ay önce yaşadığı hırsızlık olayından sonra güvenlik önlemi için birçok masrafa girdiğini belirten Akbel, "3 ayda ikinci kez dükkânıma geliyorlar. Bütün aldığım tedbirler boşa çıktı. Geçen sefer de 3 milyarın üzerinde bana masraf açtılar. İlk hırsızlığın ardından güvenlik kamerası gibi şeyler, bana külfeti zaten ağır oldu.  3 ay sonra yine aynı durumla karşılaşıyorum" şeklinde konuştu.

Elinde kamera görüntüleri bulunan Akbel,aldığı güvenlik kamerasının hırsızları yıldırmadığına değinen hırsızlık mağduru kadın, "Aldığım hiçbir tedbir işe yaramıyor. Emniyet güçlerinin bana yardımcı olmasını ve olayı çabuklaştırarak bu kişilerin bir an önce bulunmasını rica ediyorum" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.