1. HABERLER

  2. Hizmetleri Nedeniyle Özgüvene Teşekkür

Hizmetleri Nedeniyle Özgüvene Teşekkür

Talatpaşa Mahallesi Sakinlerinden Özgüvene Teşekkür03 Eylül 2014 Çarşamba 11:27Talatpaşa Mahallesi sakinleri Belediye Başkanı Özkan Özgüvene Samancıları...

A+A-

Talatpaşa Mahallesi Sakinlerinden Özgüvene Teşekkür03 Eylül 2014 Çarşamba 11:27Talatpaşa Mahallesi sakinleri Belediye Başkanı Özkan Özgüvene Samancıları şehir dışına çıkardığı için teşekkür ettiler.

Bir grup mahalle sakini Halk Günü’nde Başkan Özgüven’in ziyaretine gelerek, kendilerinin samancıların şehir dışına taşınması yönündeki taleplerini yerine getiren Özgüven’e teşekkür ettiler.

Odun Pazarı olarak adlandırılan bölgede günlük olarak saman satışı yapan samancılardan şikâyetçi olduklarını ifade eden mahalle sakinleri, “Özellikle gece saatlerinde dışarı çıkamıyorduk. Kaç defa uyardık, münakaşa ettik. Ama maalesef sözümüzü geçiremedik. Son çare olarak Belediye Başkanımıza müracaat ettik. Allah razı olsun kendisi konuya hemen müdahale edip gerekli talimatları verdi. Zahmetli de olsa samancıları Ereğli’nin dışarısına çıkardı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

 

Mahalle sakinlerine teşekkür eden Başkan Özgüven ise  “Vatandaşlarımızın istek ve talepleri bizler için önemlidir. Kapımız her vatandaşımıza sonuna kadar açıktır. Şeffaf bir Belediyecilik anlayışı ile halkımızın hizmetindeyiz. Biz Ereğli’yi beraber yöneteceğimizi daha önce söylemiştik yine söylüyoruz. Daha önce Talatpaşa Mahallesi sakinleri rahatsız oldukları bir konuyu bize aktardılar bizde ekiplerimizi yönlendirerek gerekli adımları atmıştık. Sorunları daha kısa sürede çözüme kavuşturma ve hizmet üretmek her zaman belediye işleyişinin genel kuralıdır. Belediye olarak görev ve sorumluluğumuzu yerine getirdik.  Bugünde bizi ziyaret ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.