1. HABERLER

  2. İlk Durağı Sarıtopallı Köyü Oldu

İlk Durağı Sarıtopallı Köyü Oldu

Seçim çalışmaları kapsamında dün akşam Sarıtopallı ve Kargacı köylerini ziyaret  eden Ak parti Ereğli Belediye Başkan adayı  Özkan ÖZGÜVEN’i...

A+A-

Seçim çalışmaları kapsamında dün akşam Sarıtopallı ve Kargacı köylerini ziyaret  eden Ak parti Ereğli Belediye Başkan adayı  Özkan ÖZGÜVEN’i köy halkı oldukça samimi karşıladı.

İlk durağı Sarıtopallı köyü olan Özkan ÖZGÜVEN  burada hem köy halkının sorunlarını dinledi hem de göreve geldiklerinde özellikle mahalle statüsüne giren köylere yapılacak hizmetler konusunda bilgi verdi.

Mevcut  Belediye döneminde Sarıtopallı köyüne yapılan hizmetleri soran Ak parti belediye başkan adayı Özkan ÖZGÜVEN’e yanıt bir bayandan geldi “köyümüze parke taş döşenecek diyerek mazot parası adı altında hane başı yüz er lira toplandığını fakat onun yerine sadece kumlama yapıldığını belirten vatandaş tepkisini ortaya koyarken, ÖZGÜVEN  göreve geldiklerinde ilk işin köylerimizdeki kanalizasyon sorunlarını çözerek tüm hizmetlerin sırası ile yapılacağını belirtti.

Arıtma tesisinde yayılan kötü kokunun giderilmesi noktasındaki şikayetlerini değerlendiren ÖZGÜVEN  Konya büyük şehir belediyesi nin bundan yaklaşık  iki yıl önce Ereğli belediyesinde dolayısıyla Hüseyin OPRUÇU dan buranın Konya büyük şehir belediyesine devredilmesi konusunda taleplerini olduğunu ,ancak ilk etapta tepki almamak için evet dendiğini daha sonra ise esamesinin bile okunmadığını belirten ÖZGÜVEN  bu davranışın siyasi kurnazlığın ötesinde vatandaşa yapılan bir saygısızlık olduğun söyledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.