1. HABERLER

  2. İlk Ziyaret Konya Olacak

İlk Ziyaret Konya Olacak

AK Parti Genel Başbakı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan sıfatıyla ilk il dışı ziyaretini Konya’ya gerçekleştirecek.AK Parti grup toplantısına...

A+A-

AK Parti Genel Başbakı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan sıfatıyla ilk il dışı ziyaretini Konya’ya gerçekleştirecek.

AK Parti grup toplantısına katılan ve Ahmet Davutoğlu’nun Başbakan ve Genel Başkanı olarak yaptığı ilk grup toplantısında bulunmak istediklerini ve teşkilat mensuplarının da bu organizasyona büyük ilgi gösterdiğini söyleyen AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, şunları söyledi; “Çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Dışişleri Bakanımızın hocamızın başbakan olduğu günleri görmek bizleri çok mutlu ediyor. Ama aynı zamanda da sorumluluğumuzu bin kat arttırıyor. Artık çok daha fazla gayret göstermeliyiz ve Sayın Davutoğlu’nun Başbakan olarak gireceği 2015 Genel Seçimleri’ne çok daha iyi hazırlanmalıyız. Bu konuda sizlere inanıyorum. Buradan bir müjde de vereyim. Sayın Başbakanımızla görüştüm. Sayın Başbakanımız Cumartesi günü Konya’da olacak. İnşallah en güzel şekilde onu ağırlayacağız” .

Buna göre Başbakan Davutoğlu’nun 6 Eylül Cumartesi günü Konya’da halka hitap edeceği ve coşkulu bir miting gerçekleştirileceği bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.