1. HABERLER

  2. Zabıta’dan Erden ve Özgüven’e Ziyaret

Zabıta’dan Erden ve Özgüven’e Ziyaret

''Zabıta Belediyenin Aynasıdır” Zabıtanın 188 yılı nedeniyle Ereğli Belediye Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ve Belediye...

A+A-

''Zabıta Belediyenin Aynasıdır”

 

Zabıtanın 188 yılı nedeniyle Ereğli Belediye Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ve Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamlarında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

İlk olarak Kaymakam Şakir Erden’e Zabıtadan sorumlu Başkan Yardımcısı Agah Taşkın başkanlığında ziyaret gerçekleştirildi.

Zabıtanın 188. Yıldönümü nedeniyle çeşitli etkinlik düzenlediklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Agah Taşkın Zabıtanın hedef kitlesinde vatandaş ve vatandaşa hizmet olduğunu ifade ederek, Kaymakam Erden’i 4 Eylül’de gerçekleştirecekleri programa davet etti.

Zabıtanın kamu yararına hizmet anlamında çok önemli görevler üstlendiğine vurgu yapan Kaymakam Erden ise tüm teşkilat üyelerinin Zabıta Haftası’nı kutladı ve Ereğli Zabıta Müdürlüğü bünyesinde bayan Zabıtaları da görmek istediğini belirtti.

Daha sonra Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i ziyaret eden Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Başkan Özgüven’e kendilerine verdikleri desteğe teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise Belediye’nin en güçlü birimi olarak gördükleri Zabıta’nın halkla belediyeyi buluşturan birim olduğunu kaydetti.

Zabıta’nın görev ve sorumluluklarının önemine değinen Başkan Özgüven, “Ziyaretinizden dolayı çok mutluyum. Ağır ve önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Göreviniz özveri ve güç istiyor. Sizler görevinizi özveriyle yürütürken biz her zaman sizin yanınızdayız ve size güç vermeye hazırız. Belediyenin aynası konumundasınız. Halkımızla iç içe ve temas halindesiniz. Hep birlikte halkımıza en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Size bu önemli görevinizde başarılar diliyorum. Haftanızı içtenlikle kutluyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.