1. HABERLER

  2. İmam Hatip Orta Okulu Kutlu Doğum Programı

İmam Hatip Orta Okulu Kutlu Doğum Programı

Ereğli Gülbahçe İmam Hatip Orta Okulu öğrencilerinin düzenlediği “Kutlu Doğum” programı ilgiyle izlendi.Ereğli İmam Hatip Ortaokulu Kutlu Doğum...

A+A-

Ereğli Gülbahçe İmam Hatip Orta Okulu öğrencilerinin düzenlediği “Kutlu Doğum” programı ilgiyle izlendi.

Ereğli İmam Hatip Ortaokulu Kutlu Doğum Programını gerçekleştirdi. Ereğli Kültür ve Spor Merkezinde yapılan programın açılış konuşmasını okul müdürü Ali Aslan’ın yaptığı programa Ereğli Belediye Başkan Vekili Agâh Taşkın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen, Milli Eğitim Şube Müdürleri İrfan Kanık ve Mustafa Kıraç, Kerimder Yönetim Kurulu Başkanı Duran Tıraş, Okul Müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda Ereğlili katıldı.

Programı izlemek üzere salona gelen misafirlere öğrenciler  hadisler ve Hz. Muhammed’in hayatını anlatan kitaplar hediye etti. Gülbahçe İmam Hatip Orta Okulu öğrencilerinin sundukları şiirler, ilahiler, Kur’an tilavetleri ve mealleri ile misafirlerin  beğenisini kazandı.

Gülbahçe İmam Hatip Orta Okulu Mehteran gösterisini izleyiciler  dakikalarca ayakta alkışladı. Okul Müdür Baş Yardımcısı Halil Özer: "Gecemize iştirak ederek bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize ve yoğun çaba sarf ederek her türlü fedakârlıktan kaçınmadan çalışan öğretmenlerimize ve bu güzel gecenin meydana gelmesinde canla başla uğraşan öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Zaman zaman coşkulu, zaman zaman da duygusal anların yaşatıldığı gecede Gülbahçe İmam Hatip Orta Okulu öğrencileri arasında yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile program sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.