1. HABERLER

  2. İmarda Sıkı Denetim

İmarda Sıkı Denetim

Ereğli Belediyesi tarafından yapımı devam eden inşaatlar üzerinde denetimler arttırıldı.Ereğli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne bağlı...

A+A-

Ereğli Belediyesi tarafından yapımı devam eden inşaatlar üzerinde denetimler arttırıldı.

Ereğli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne bağlı ekipler Başkan Özkan Özgüven’in talimatları doğrultusunda yapımı devam eden inşaatlar üzerinde denetimleri sıklaştırdı. İş güvenliği ve iş kazalarının sıfıra indirgenmesi noktasında çalışmalarına aralıksız devam eden Ereğli Belediyesi bu hususta Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkililerine gerekli talimatları verdi.

Talimatlar doğrultusunda Ereğli Merkez ve civarında devam eden inşaatlar üzerinde denetim yapan ekipler, inşaatlarda güvenlik önlemleri ile ihata duvarı çekilmesi ve çevre güvenliğinin artırılması için inşaat sahiplerine uyarılarda bulundu.  Denetimlerde bina kimlik bilgileri, ruhsat, pafta, ada ve parsel bilgileri ile birlikte yapı denetim bilgileri, çalışanların baret kullanmaları ve iş güvenliği gibi hususlarda incelemelerde bulunan ekipler, çevre sakinlerinin rahatsız olmaması için işe sabah 08.00 sularında başlanması içinde uyarılarda bulundu.

Çalışmalarla ilgili olarak açıklamalarda bulun Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli Belediyesi olarak Ereğli’nin imar ve yapı işlerinde daha titiz davranacaklarını ifade ederek, bu manada iş kazalarının da önüne geçmek istediklerini kaydetti.  İmar işlerinde prosedür ne ise ona göre işlemlerin yürüyeceğine değinen Başkan Özgüven, ruhsatı ve güvenlik önlemleri alınmamış, çevreye rahatsızlık veren inşaatlara gerekli işlemlerin yapılacağını söyledi.

Özgüven, “ Ereğli Belediyesi olarak amacımız değerli Ereğli halkına hizmeti en kaliteli ve güvenli bir şekilde sunmak. Bu amaçla çalışmalarımızı büyük bir titizlikle yürütüyoruz” dedi.

 

IMG_5622

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.