1. HABERLER

  2. Vali Erol’dan Özgüven’e ziyaret

Vali Erol’dan Özgüven’e ziyaret

Konya Valisi Muammer Erol Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.Geçtiğimiz günlerde aşılama çalışması esnasında aşılama...

A+A-

Konya Valisi Muammer Erol Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde aşılama çalışması esnasında aşılama yaptığı hayvanın tepmesi sonucunda hayatta kalma mücadelesine yenik düşen Veteriner Teknisyeni Şahabettin Ökmen’in cenaze törenine katılmak için Ereğli’ye gelen Konya Valisi Muammer Erol, törenin ardından Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.

Vali Erol’u Belediye Binası önünde Başkan Yardımcıları ve birim amirleri ile çiçeklerle karşılayan Özgüven ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada memnuniyetini ifade ederek, ziyaretten dolayı Vali Erol’a teşekkür etti. Ereğli’nin Konya’nın en büyük ilçelerinden biri olduğunu söyleyen Muammer Erol, tarım, hayvancılık ve süt ürünlerinde Konya’nın parlayan yıldızı olan Ereğli’nin Konya için büyük bir öneme sahip olduğunu kaydetti. Erol Başkan Özgüven nezdinde tüm Ereğli Belediyesi personeline gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Şeref Defterini imzalayan Konya Valisi Erol’a Belediye Başkanı Özkan Özgüven günün anısına el dokuması seccade hediye etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.