1. HABERLER

  2. İyilik Tırı Ereğli’den Geçti

İyilik Tırı Ereğli’den Geçti

İyilik Tırı Ereğliden geçti,Anadoluya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı Projesi kapsamında Ereğlide lösemili ailelere yardım dağıtan iyilik tırı, lösemili...

A+A-

İyilik Tırı Ereğliden geçti,Anadoluya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı Projesi kapsamında Ereğlide lösemili ailelere yardım dağıtan iyilik tırı, lösemili ve kanserli çocukların yanında yer alıyor.

Tırlarında gıda, giyim, tekstil, kırtas iye, oyuncak ve kırmızı et yardımlarının bulunduğu belirten LÖSEV İyilikler Tırı sorumlusu Macide Ercan,”Ereğli’de yaklaşık 30 çocuğumuza yardımda bulunduk. Ailelerimiz yardımları, ihtiyaçlarına göre gönüllerince seçerek alabilecekler” dedi.

Bu organizasyonlarda en büyük destekçimiz gönüllülerimizdir diyen Ercan; “tırımız sabah Karaman’daydı, şimdi Ereğli’de, yarın Nevşehir’de, diğer gün Kırşehir’de ve sonra diğer şehirlerimizde olacak. Sergilenen ürünleri ailelerimize bağış olarak getiriyoruz ama bunları ailelerimize yıl içerisinde de gönderebiliyoruz. Tırımızın bu şekilde dolaşması bir farkındalık yaratmak içindir” dedi.

LÖSEV Ereğli Gönüllü Temsilcisi Orhun Karakuş ise yapılan etkinlikten dolayı bir farkındalık yaratabilmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

LÖSEV İyilikler Tır sorumlusu Macide Ercan, “LÖSEV tırını gördüğünüz noktalarımızda siz de bağışlarınızı iletebilir, lösemili bir çocuğa yardım elinizi uzatabilirsiniz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.