1. HABERLER

  2. KAPALI OTOPARK HİZMETE AÇILDI

KAPALI OTOPARK HİZMETE AÇILDI

Öğretmen Evi’nde hizmete açılan açık otoparkın ardından Ulu Cami Meydanında ise kapalı otopark hizmete açıldı.Yaklaşık 250 araç kapasiteli otoparkın...

A+A-

Öğretmen Evi’nde hizmete açılan açık otoparkın ardından Ulu Cami Meydanında ise kapalı otopark hizmete açıldı.

Yaklaşık 250 araç kapasiteli otoparkın bölge esnafı yanında vatandaşların da kullanımına açılması ile park sorunu çözüme kavuşturulacak.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, her geçen gün artan trafik yoğunluğuna köklü çözümler ürettiklerini kaydettiği açıklamasında, “Artan trafik yükü başta araç parkı olmak üzere birçok sorunu da beraberinde getiriyor. Bu sorunları çözmek adına hızlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eski Öğretmen Evi’nde geçtiğimiz günlerde hizmete açtığımız açık otoparkın ardından Ulu Cami Meydanında ise kapalı oto parkı hizmete açtık. Sadece bölge esnafımız değil, vatandaşlarımızın yanında dışarıdan Ereğli’ye gelen misafirlerinde kullanacakları kapalı otopark ile sorunları çözüme kavuşturuyoruz” dedi.

Özgüven, Kapalı otopark içerisinde yer alan kamera sistemi ile otoparkın 24 saat takip altında tutulduğunu da ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.