1. HABERLER

  2. Mal Müdürlüğünde Yapılan İhale’de Kan Aktı

Mal Müdürlüğünde Yapılan İhale’de Kan Aktı

Ereğli’de Mal Müdürlüğünce yapılan taşınmaz ihaleside, Atakanet Mahallesi sınırları içerisinde bulunan arsalarıın, ihalesinde taraflar arasında...

A+A-

Ereğli’de Mal Müdürlüğünce yapılan taşınmaz ihaleside, Atakanet Mahallesi sınırları içerisinde bulunan arsalarıın, ihalesinde taraflar arasında çıkan kavgada kan aktı 2 yaralı.

Atakent Mahallesinde bulunan hazine arazilerinin ihalesi için verilen teklifler esnasında tarafların Ereğli dışından ihaleye katılarak teklif veren kişiler ile hazine arazisini şuan için kullanmakta olan taraflar arasında çıkan sözlü tartışma önce gersinliğe neden olldu sonrasında ise çıkan kavgada 2 kişi darp edilerek yaralandı.

Polis ekipleri ise hükümet konağı içerisinde çıkan kavgayı bastırabilmek için biber gazı kullanmak zorunda kalırken, çıkan kavga sonucunda yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırılırdı.

Atakent Mahallesi Muhtarı Ramazan Koçak ise yaptığı açıklamada 30 –35 Senedir bu insanlar burayı kullanıyor buna bir kolaylık bir çözüm bulunması gerektiğini söylerken, Mahalle sakinleri ise bu olayların daha büyüyebileceğini söyleyerek daha bunun başlangıç olduğunu belirtirken Mahalle sakinlerinin haber almakta sıkıntı yaşadığını dile getirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.