1. HABERLER

  2. Kar Yığınları Temizleniyor

Kar Yığınları Temizleniyor

Ereğli Belediyesi son yılların en etkili kar yağışının düştüğü Ereğli’de karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Fen İşleri...

A+A-

Ereğli Belediyesi son yılların en etkili kar yağışının düştüğü Ereğli’de karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün koordinasyon içinde yürüttüğü çalışmalarla, Ereğli’de kar ve buzlanmaya anında müdahale ediliyor.

Şehir içinde yaşanması muhtemel sorunlara karşı oluşturulan karla mücadele ekipleri vatandaşların yoğun olarak kullandığı noktalarda çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Son yılların en etkili kar yağışının düştüğü ilçemizde Belediye ekipleri, tuzlama ve kar küreme çalışmaları yanında yollarda tuzlama yapılarak yolun sürücüler açısından emniyetli hale gelmesini sağlıyor.

Ana arterlerdeki kar birikintilerini temizleme çalışması yapan Belediye Ekipleri yol güzergâhlarının tamamen temizlenmesi için yol kenarlarına park edilen araçların çekilerek kendilerine yardımcı olunmasını istediler.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven Ereğli genelinde sürdürülen kar temizleme çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Ekiplerimiz yoğun bir mesai sarf ederek kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimizin daha verimli çalışabilmeleri için vatandaşlarımızın da ekiplerimize yardımcı olmalarını istiyoruz. Özellikle ana arterler üzerine yol kenarlarına park edilen araçların sahipleri tarafından çekilmesini istiyoruz. Bu konuda halkımızın duyarlı davranışlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.