1. HABERLER

  2. Yolda Mahsur Kalanların Yardımlarına Ereğli Belediyesi Koştu

Yolda Mahsur Kalanların Yardımlarına Ereğli Belediyesi Koştu

Ereğli Belediyesi etkili olan kar yağışı nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara sıcak çorba dağıttı.Ereğli-Konya Karayolunun kar ve tipi nedeniyle...

A+A-

Ereğli Belediyesi etkili olan kar yağışı nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara sıcak çorba dağıttı.

Ereğli-Konya Karayolunun kar ve tipi nedeniyle kapatılması üzerine yolda mahsur kalan otogar ve tesislere sığınan yolculara Ereğli Belediyesi sıcak çorba ikramında bulundu.

Kar ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan vatandaşların yardımına Ereğli Belediyesi koştu. Vatandaşlar için seferber olan Ereğli Belediyesi yol üzerindeki araçlarda, Ereğli otogarında ve tesislerde kalan vatandaşlara sıcak çorba dağıtımı yaptı.

Yolun açılması için başlatılan çalışmaların devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, yolda kalan vatandaşların mağdur olmaması için tüm imkânların seferber edileceğini söyledi.

Vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunduklarını kaydeden Özgüven, yol açılasıya kadar vatandaşların misafirleri olduğunu vurguladı.

Ağır kış şartları nedeniyle kapanan yolun açılmasını beklediklerini ifade eden vatandaşlar ise bu süreçte kendilerine sahip çıkarak çorba ikram eden Ereğli Belediyesine teşekkür ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.