1. HABERLER

  2. KARPUZCU: “HANİ BELEDİYE ÇALIŞMIYORDU”

KARPUZCU: “HANİ BELEDİYE ÇALIŞMIYORDU”

Özgüven Kuzukuyu Mahallesindeki Çalışmaları Yerinde İncelediEreğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Kuzukuyu Mahallesinde yol yapım...

A+A-

Özgüven Kuzukuyu Mahallesindeki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Kuzukuyu Mahallesinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Sokakların bozulan yollarında yol düzeltme ve kumlama çalışmasını sürdüren ekiplerin çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsüne kavuşan köy ve mahallelerimize hizmet aksatılmadan getiriliyor” dedi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven birim müdürleri ile Kuzukuyu mahallesine çıkarma yaptı. Mahalle sakinlerinin yoğun ve sıcak ilgisiyle karşılanan Başkan Özgüven, öncelikle kendisini karşılamaya gelen öğrencilerin ardından da mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Okul bahçesinin kilitli parke taşlarla döşenmesi ve park talebinde bulunan öğrencilere isteğine olumlu yanıt veren Başkan Özgüven kısa süre içerisinde öğrencilerin taleplerinin karşılanacağını söyledi. Özgüven ayrıca öğrencilere karne hediyesi olarak sinema ve tiyatro gösterisi sözü de vererek tek isteğinin bol bol kitap okunması olduğunun altını çizdi.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Özgüven Kuzukuyu mahallesinde devam eden Belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve birim müdürlerinin ilgi ve alakasına teşekkür eden Mahalle Muhtarı İsmail Karpuzcu, mahallelerinde şimdiye kadar böyle geniş çaplı bir çalışmanın yapılmadığını belirterek, Belediye Başkanı Özkan Özgüven nezdinde tüm Belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Karpuzcu, bazı siyasilerin mahallelerine gelerek, ‘Belediyenin eli kolu bağlı, parası, pulu yok, çalışmazlar’ dediklerini belirtip, “Bize gelip bu şekilde seslenen siyasilere de biz sesleniyoruz. Gelip mahallemizde yapılan çalışmaları görsünler” dedi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsüne kavuşan köy ve mahallelere yönelik hizmet akışının aksatılmadan devam ettiği belirtti.

Bir tarafta altyapı, bir tarafta üst yapı, bir tarafta park ve bahçe düzenlemesi gibi çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyen Özgüven, yeni yönetim yasası ile bazı taşların yerine oturmaya başladığını ve bunun yansımasının halka hizmet olarak döndüğünü kaydetti.

Kuzukuyu mahallesinde sürdürülen çalışmaları da değerlendiren Özgüven, mahallenin tüm yollarının elden geçirildiğini, alt ve üst yapı çalışmaları ile Kuzukuyu Mahallesinin sorunlarının giderileceğini belirtti.

Bu çalışmaların bir ekip işi olduğunun vurgulayan Özgüven, “Bizim kaynağımızda, ekipmanımızda, gücümüzde var. En gücümüz halkımız. Bu anlamda hizmet üretip çalışmamak mümkün değil. Bu hizmetlere vatandaşımızın sahiplenerek bizlere gösterdikleri sıcak ilgi ve alakaya layık olmaya çalışıyoruz. Ben tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

************************

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.