1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Kaymakam Edip Çakıcı Şehit Ailelerine Ziyaretlerine Devam Ediyor
Kaymakam Edip Çakıcı Şehit Ailelerine Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kaymakam Edip Çakıcı Şehit Ailelerine Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kaymakam Edip ÇAKICI, Şehit Ailelerine ziyaretlerine devam ediyor. Şehit aileleriyle yakından ilgilenen Kaymakam ÇAKICI ailelerle sohbet edip herhangi bir sorun ve sıkıntılarının olup olmadığını sordu...

A+A-

Kaymakam Edip ÇAKICI, Şehit Ailelerine ziyaretlerine devam ediyor. Şehit aileleriyle yakından ilgilenen Kaymakam ÇAKICI ailelerle sohbet edip herhangi bir sorun ve sıkıntılarının olup olmadığını sordu. Kapılarının her zaman şehit yakınlarına sonuna kadar açık olduğunu ifade eden ÇAKICI, şehit ailelerine yönelik ziyaretlerinin sıklıkla devam edeceğini belirtti. Kaymakam ÇAKICI'ya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yılmaz ERTAŞTAN eşlik etti.

 İlk ziyaret, 2008 yılında Şırnak Beytüşşebap'ta şehit olan Jandarma Komando Er Hidayet ERDOĞAN'ın anne babası Ümmügülsüm ERDOĞAN ve Muzaffer ERDOĞAN'a, yapıldı. Ardından; 2000 yılında Tunceli Ovacık'ta şehit olan Yüzbaşı Ercan SOLAK'ın anne ve babası Nimet SOLAK ve İbrahim SOLAK'a, 2004 yılında Şırnak Silopi de şehit olan Jandarma Er Ali BİROL'un anne ve babası Sermin ve Emin BİROL'a, 1995 yılında Bitlis Genç'te şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Ramazan BULUT'un annesi Atiye BULUT'a, 2015 yılında Hakkari Yüksekova'da şehit olan Tuğrul KÖSEOĞLU'nun annesi Sultan AYDIN ve babası İsmail KÖSEOĞLU'na, 1992 yılında Hakkari Çukurca'da şehit olan Piyade Er Mehmet TÜFEKÇİ'nin annesi Nebahat TÜFEKÇİ'ye ve son olarak;  2017 Diyarbakır Sur'da şehit olan Osmaniye'li Polis Memuru Mahmut AVA'nın eşi Gülseren AVA ve kayınbabası Mesut ÖZÇALIŞKAN'a ziyaretlerde bulundu. 

 Devlet olarak, canlarını seve seve ülkesi için feda eden aziz şehitlerimizin emanetleri olan ailelerinin yanında olduklarını dile kaydeden ÇAKICI, “Bizler aziz şehitlerimize minnet borçluyuz. Vatanını, milletini ve bayrağını korumak için canlarını veren, Peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebeye erişen şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetler sizlersiniz. Kapımız sizlere 24 saat açıktır. Her zaman yanınızdayız. Ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü, huzurumuzu ve kardeşliğimizi bozmak isteyenler emellerine asla ulaşamayacaktır. Allah, devletimize, milletimize, vatanımıza güç, kuvvet versin. Birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" diye konuştular.

sehit-_1_.jpg

sehit-_2_.jpg

sehit-_3_.jpg

sehit-_4_.jpgsehit-_5_.jpg

sehit-_6_.jpg

sehit-_7_.jpg

sehit-_8_.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.