1. HABERLER

  2. Kök Zirveyi İstiyor

Kök Zirveyi İstiyor

Ereğlispor önümüzdeki hafta Çarşamba günü liderlik maçına çıkacak. Hafta sonu lig lideri Anadolu Derespor’u deplasmanda 1-0 yenerek liderlikten eden...

A+A-

Ereğlispor önümüzdeki hafta Çarşamba günü liderlik maçına çıkacak. Hafta sonu lig lideri Anadolu Derespor’u deplasmanda 1-0 yenerek liderlikten eden Ereğlispor ligin yeni lideri Selçukspor’u kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacak.

Lider Selçukspor ile aynı puana sahip olmasına karşın averajla ikinci sırada bulunan Ereğlispor evinde oynayacağı karşılaşmadan 3 puan alarak zirveye yerleşmek istiyor. Teknik Direktör Himmet Kök nezaretinde çalışmalarını sürdüren temsilcimizde Çağrı’nın sakatlığı dışında sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

Ligde her hafta birbirinden zorlu rakiplerle karşılaştıklarını ifade eden Teknik Direktör Himmet Kök, zorlu ve mücadele gücü yüksek karşılaşmaların takımın kolektif futboluna olumlu yansıdığını ve sergiledikleri oyunun üzerine koyarak her hafta daha iyi futbol oynadıklarını söyledi.

Anadolu Derespor gibi ligin iddialı ve şampiyon adayı bir takımı deplasman yenerek liderlik koltuğundan ettiklerini söyleyen Kök, “Bu hafta aynı puanı paylaştığımız ve averajla ikinci sırada yer aldığımız şampiyonluktaki en önemli rakiplerimizden Selçukspor’u evimizde ağırlayacağız. Mutlak 3 puan için sahaya çıkacak ve rakibimizi eli boş göndererek lig liderliğine uzanacağız. Oyuncularım, teknik ekibim, yönetim ve taraftarımız kenetlendi ve inancını ortaya koydu. Bu maça sıkı bir şekilde günde çift idman yaparak hazırlanıyoruz. Rakibimizin gücünü de biliyoruz. Ama bizim güzümüzde şuana kadar gösterdiğimiz performansla ortada. Tek hedefimiz var o da galibiyet. Karşılaşma Çarşamba günü oynanacak. Hafta içi olması nedeniyle tribünde beklediğimiz desteği belki bulamayacağız ancak gelen taraftarımızın desteği ile sahadan galip ayrılıp onlara liderliği hediye edeceğiz” diye konuştu.

Ereğlispor Teknik Direktör Himmet Kök, “Zirveyi istiyoruz ancak bizim hedefimiz maratonun bittiğinde zirvede olmak. Çalışmalarımızı ve programımızı bu yönde belirledik ve şekillendirdik. Hedefimize de emin adımlarla yürüyoruz. Bize bu hedefi ve inancı ortaya koyarak yönlendiren ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Özkan Özgüven’e ve bizi içerde dışarıda yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.