1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. KOMEK YENİ DÖNEMİ KAYITLARI BAŞLIYOR
KOMEK YENİ DÖNEMİ KAYITLARI BAŞLIYOR

KOMEK YENİ DÖNEMİ KAYITLARI BAŞLIYOR

Ereğli, Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıtları başlıyor.

A+A-

Ereğli, Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıtları başlıyor. Tüm Hazırlıklarını tamamlayan KOMEK'te, 1 Şubat’ta başlayacak olan kayıtlara, kursa katılmak isteyen vatandaşlar,  kurs merkezlerinden   ve www.komek.org.tr  internet adresinden  başvuru yapabilir 0332 710 37 05 li telefonlardan bilgi alabilirler.

Büyükşehir Belediyesi'nin şehir genelinde  53 merkezde hizmet veren  Meslek edindirme kursları       ile yeni ismiyle (ASEM) olan hanımlar  lokali kayıtları 1-12 Şubat tarihleri arasında  internet üzerinden  alınacaktır.

 Konya Büyükşehir Belediyesi Ereğli Meslek Edindirme Kursları(KOMEK) ile  yeni ismi ASEM olan kadınlar lokaline kayıtlar 1-12 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır.

 Ereğli KOMEK  sorumlu işletme Müdürü olan Murat Candan  Mesleki Eğitimde önemli yeri olan  her geçen gün daha çok beğenilen  KOMEK'e ilginin  her geçen gün arttığını, kurslara gelen katılımcıların bulundukları ortamdan memnun olduklarını gerek gençler gerekse  bayanların çok mutlu olduğunu sıcak samimi  ortamdan ayrılmak istemediğini çok güzel vakit geçirdiklerini hem Eğitim aldıklarını hemde sıcak dostlukların kurulduğunu belirti. Candan KOMEK'in yaklaşık 2 yıldır faaliyet  gösterdiğini  bu zaman zarfında  birçok projeye imza attığını  ve bu projelerden çok güzel dönüşümler aldıklarını belirtti. Ereğli KOMEK'in  Bölge genelinde  faaliyetler  alanında, katılımcılar alanında  birinci olduğunu da  belirterek  KOMEK' e gönül veren çalışanlarına  ilgi ve emeklerini esirgemeyen kursiyerlere  teşekkür etti.

 Bilişim teknolojilerinden yabancı dillere ve gelenekli sanatlara kadar onlarca alanda eğitim veren KOMEK’lerde bu dönem, İŞ-KUR ve KOSGEB işbirliğindeki kurslara da  kayıt alınacağını belirtti.

komek-yeni-donemi-kayitlari-basliyor.jpgkomek-yeni-donemi-kayitlari-basliyor_n.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.