1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Özel Sporcular Spor Federasyonu 1. Kademe Yüzme Antrenörlüğü Kursu Tamamlandı
Özel Sporcular Spor Federasyonu 1. Kademe Yüzme Antrenörlüğü Kursu Tamamlandı

Özel Sporcular Spor Federasyonu 1. Kademe Yüzme Antrenörlüğü Kursu Tamamlandı

Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanlığı  Önderliğinde Spor Genel Müdürlüğü Spor Eğitim Dairesi Destekleriyle  hazırlanan Federasyonu Antrenör Kurs Faaliyetleri devam ediyor.

A+A-

Yüzme branşında yapılan kursa Antrenör olmak üzere gelen gençlere 450 spor kulübü ile 14 branşta 20 bin sporcuyla zihinsel engelli çocuklar ve gençlere  yönelik olarak özel sporcular  spor federasyonu spor yaptırıyor. Özel sporculara Antrenör yetiştiren kursta ders vermek   üzere Ereğli Down Cafe işletme Müdürü Vefa Demirkıran'da katıldı.

Demirkıran katıldığı kurs hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti

Sporun Başkenti Samsun'da Özel Sporcular Spor Federasyonu 1. Kademe Yüzme Antrenörlüğü Kursu Özel Eğitim derslerini tamamladık.

Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanımız Birol Aydin Önderliğinde Spor Genel Müdürlüğü Spor Eğitim Dairesi Destekleriyle Federasyonumuzun Antrenör Kurs Faaliyetleri Hız Kesmeden Devam Ediyor. Spor Eğitim Dairesi Ekibine Öncelikle Teşekkür Ediyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk Milli Mücadele Ruhunu Oluşturmak İçin Anadolu'ya İlk Adım Attığı 19 Mayıs Gününü Gençlerimize Armağan Etmişti. O Günden Bu Güne Samsun Şehri Atamızın Koyduğu Tema İle Hemhal Olmuş. Sporun Başkenti Diyebileceğimiz Zenginlikte Tesislerle Donatılmış. Ben Şahsen Hayran Kaldım. Bu Vesile İle Sayın Bakanımız Akif Çağatay KILIÇ'a  Çok Teşekkür Ediyoruz.

Özel Sporcular Spor Federasyonu Ailesine Pırıl Pırıl Gönüllü 40 Arkadaşımız Yüzme Eğitimleri Vermek İçin Katıldı. Bilgilerini Tecrübelerini Geliştirerek Sporcularımızı Yarınlara Hazırlayacak.

Bu Kursta Samsun İl Temsilcimiz Resul Aygün'ün Yüzme Branşında Yüzme Antrenörlerimizle Yetiştirdiği Sporcularımız da Deneyimlerini Bizimle Paylaştı. Bu Vesile ile Resul Aygün Müdürüme ve Ekibine Teşekkür Ediyorum

Tüm Arkadaşlarımıza Başarılar Diliyoruz dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum