1. HABERLER

  2. KOMEKLER EREĞLİ’DE

KOMEKLER EREĞLİ’DE

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK), Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanına...

A+A-

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK), Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanına giren ilçelerde kurs merkezleri açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu bağlamda Ereğli’ye gelen Konya Büyükşehir Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Köseoğlu, Fen İşleri Şube Müdürü Mustafa Yaylacı, KOMEK Müdürü Abdullah Kaleli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Ereğli’nin potansiyeli hakkında Konya’dan gelen heyet ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Özgüven Oğuz Ata başta olmak üzere şehrin farklı noktalarını gezdirerek detaylı bilgi verdi.

Konya Büyükşehir Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Köseoğlu, Büyükşehir Yasasının ardından KOMEK’in ilçelerde de çeşitli kurslar açtığına dikkat çekti ve Ereğli’de de bu kursların açılması için ön çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise KOMEK’in meslek edindirme kursları açarak bölge halkının yararlanmasına vesile olduğunu kaydederek, bu kursların kısa sürede Ereğli’de de açılacağını belirtti.

KOMEKLER EREĞLİ’DEm-

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.