1. HABERLER

  2. KONEXPO’da Birlik Beraberlik Mesajı verildi

KONEXPO’da Birlik Beraberlik Mesajı verildi

Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) tarafından 12-15 Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul Feshane’de gerçekleşen “KONEXPO 2. Sanayi...

A+A-

Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) tarafından 12-15 Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul Feshane’de gerçekleşen “KONEXPO 2. Sanayi ve Kültür Etkinliklerine katılan Ereğli Belediyesi açtığı stant fuarın ilgi odağı olurken,Ereğlililerin birlik,berberlik ve dayanışmaları fuara damgasını vurdu.

İstanbul’da faaliyetlerine devam eden Ereğlililerin oluşturduğu sivil toplum kuruluş temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği Ereğli Belediyesi standında Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ile yapılan görüşmelerde birlik,beraberlik mesajı verildi.İstanbul’daki Ereğlililer , Ereğli’ye yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya teşekkür ederek minnet ve şükran duygularını dile getirdiler.

Ereğli Belediyesinin standını ziyaret eden ve sıla özlemi yaşayan Ereğlililer,” Başkan Oprukçu’nun Ereğli’ye yaptığı hizmetleri yakından takip ediyoruz.Başarılı bir Belediyecilik anlayışına sahip olan Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu’ya siyasi parti gözetmeksizin yerel seçimlerde Ereğli’mizin,memleketimizin geleceği için tam destek olacağız “ diyerek bunun sözünü verdiler.

Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu,” Ereğlililer birlik ve beraberlik içinde olmalı.Hangi siyasi partiye mensup olursa olsun ama önce Ereğli için birlik olmalı.Çünkü birlik olunan yerde iri olunur,diri olunur.Birlik ve beraberliğimiz hiç bozulmasın.Ereğli’nin başka şansı yok. Ereğli’nin ve ülkemizin yarınları için birlik içinde olmalıyız “ diyerek gösterilen yoğun ilgi ve alaka dolayı Ereğli Belediyesinin standını gezerek sıla hasretini gidermeye çalışan İstanbul’daki bütün Ereğlililere teşekkür etti.

KONSİAD tarafından Feshanede geçen yıl 1.’si düzenlenen fuarda Ereğli Belediyesinin standını ziyaret eden Ereğlililere hizmet anlamında sözler veren ve bugün verilen sözleri sunduğu hizmetlerle yerine getiren Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu,bu yıl 2.’si düzenlenen fuarda ise Ereğli’ye sunduğu hizmetler ve yerine getirdiği sözlerden dolayı bu kez teşekkür ve taktirlere mazhar oldu.İstanbul’da bulunan Ereğlililer,Ayrancılılar,Halkapınarlılar,Kutörenliler gibi pek çok derneğin yetkilileri tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Belediye Başkanı Hüseyin Opruçu’ya özellikle Ereğli merkezinde bulunan gazinoların ve içkili mekanların şehir dışına taşınması ve Ulu cami önündeki meydan projesinin hayata geçiyor olmasından dolayı teşekkür ettiler.İstanbul’daki Sivil toplum kuruluş temsilcileri yapılacak olan yerel seçimlerde siyasi parti gözetmeksizin Oprukçu’ya destek vereceklerini belirttiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.