1. HABERLER

  2. LÖSEV’e Desteğe Hazırız

LÖSEV’e Desteğe Hazırız

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Ereğli temsilcisi Orhun Karakuş LÖSEV’in amaç ve hedeflerini anlatmak için Ereğli’de konferans vermek istediklerini...

A+A-

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Ereğli temsilcisi Orhun Karakuş LÖSEV’in amaç ve hedeflerini anlatmak için Ereğli’de konferans vermek istediklerini söyledi.
Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i ziyaret ederek konferans verebilecekleri bir yer isteyen Karakuş, “Ereğli’de LÖSEV’in gönüllü temsilcisiyim. Bu konuda aile ve arkadaşlarım yanında çok sayıda öğrenci kardeşimizde destek oluyorlar. LÖSEV’in kuruluş amacı başta olmak üzere yaptığı çalışmalar hakkında Ereğli’de bir konferans vermek ve Ereğli halkını bilinçlendirmek ve Bu konuda bize destek vermenizi istiyoruz” dedi.

Lösemili ve kan hastası çocukların sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak bunun yanı sıra kalıtsal ve edinsel kan hastalıkları konusunda ulusal düzeyde tedavi eğitim ve araştırma kurumları kurmak ve işletmek amacında olan LÖSEV’in tanıtımında Belediye olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Sizin gibi duyarlı gençleri takdir ediyorum. Bu işin başında olan sizlersiniz. Ereğli Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

LÖSEV Ereğli temsilcisi Orhun Karakuş’un eğitim konusunda da destek isteyerek, “Bizler okuyoruz ama teorik olarak kendimizi geliştiremiyoruz. Bu konuda da sizlerden yarım istiyoruz” diye konuşması üzerine Başkan Özgüven, “Eğitim konusunda da sizlere desteğimizi veririz. Ancak bize imza toplayıp gelmeniz gerekiyor. Bu işin takipçisi olun” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.