1. HABERLER

  2. Mahalle İftarları Dolup Taşıyor

Mahalle İftarları Dolup Taşıyor

Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarlarının ikincisi yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.Ereğli Belediyesinin dev organizasyonu ile...

A+A-

Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarlarının ikincisi yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Ereğli Belediyesinin dev organizasyonu ile Ramazan ayı boyunca yapılacak olan mahalle iftarlarının ikincisi Batıelagöz, Doğuelagöz ve Türbe mahalleleri sakinlerinin katılımı ile Türbe Caddesi Gerçek Sokaktaki yol üzerinde düzenlendi. Yaklaşık olarak bin 500 vatandaşın katıldığı iftar sofrasına vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilirken, Belediye tarafından ilk kez böylesine büyük bir organizasyona şahitlik ettiklerini ifade eden vatandaşlar etkinliklerden dolayı Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkür etti.

Ereğli Belediyesi olarak Ereğlililere ilkleri yaşatma konusunda kararlı olduklarını belirten Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 30 gün boyunca her gün farklı bir mahallede, bazen birkaç mahallenin birleşimi ile insanlarla bir araya geleceklerini ve Ereğli halkı ile birlikte iftar etmenin huzurunu yaşayacaklarını dile getirdi.

Başkan Özgüven iftar organizasyonlarını 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri ile mahalleye dönüşen köy ve beldelerde de yapacaklarını ifade ederek sözlerine son verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.