1. HABERLER

  2. Ramazan Etkinlikleri Coşturmaya Devam Ediyor

Ramazan Etkinlikleri Coşturmaya Devam Ediyor

 Oğuz Ata Sosyal Tesislerinde düzenlenen Ramazan Şenliklerinin ikinci gecesinde Mahalli Sanatçı Dursun Aktürk Ereğli halkı ile buluştu.Geleneksel Ramazan...

A+A-

 

Oğuz Ata Sosyal Tesislerinde düzenlenen Ramazan Şenliklerinin ikinci gecesinde Mahalli Sanatçı Dursun Aktürk Ereğli halkı ile buluştu.

Geleneksel Ramazan etkinliklerini Ereğli halkının ayağına getiren Ereğli Belediyesi, Ramazan Şenliklerinin ikinci gecesinde Ereğli’nin sevilen seslerinden Dursun Aktürk’ü Ereğlililerle buluşturdu. Ereğli Belediyesi ile Efekt Ajans Organizasyonunda Ramazan ayı boyunca düzenlenecek olan Ramazan Şenlikleri ile ilgili faaliyetler aralıksız devam ediyor. Ereğli halkına hem geleneksel ramazan şenliklerini yaşatmak hem de hoşça vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile düzenlenen etkinlikler çerçevesinde ikinci gün Hacivat ve Karagöz gösterilerinin ardından Ereğli’nin sosyal hayatına yön veren Anadolu Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği ANFODER bir fotoğraf sunumu yaptı.

Daha sonra ise Ereğli’nin sevilen seslerinden mahalli sanatçı Dursun Aktürk Ereğli halkı ile bir araya gelerek birbirinden güzel türküleri seslendirdi. Ereğli Belediyesi olarak amaçlarının Ereğlililere geleneksel ramazan şenliklerini en iyi şekilde yaşatmak olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, çıktıkları bu amaç doğrultusunda düzenledikleri etkinliklerin ikinci gününde Ereğlililerin sevdiği ses Dursun Aktürk’ün vatandaşlarımızla buluşturulduğunu kaydetti.

Başkan Özgüven etkinliklerin birbirinden güzel gösterilerle ve sürpriz isimlerin katılımı ile devam edeceğini belirtti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.