1. HABERLER

  2. Yardımsever İş Adamı Hemşehrimiz Özşenol’dan, Yardım Paketi

Yardımsever İş Adamı Hemşehrimiz Özşenol’dan, Yardım Paketi

İçerisinde bulunduğumuz Ramazan ayının gelmesiyle, İlçemiz Ereğli’nin yetiştirdiği önemli iş adamlarından, yardım severliğiyle bilinen, İstanbul’da...

A+A-

İçerisinde bulunduğumuz Ramazan ayının gelmesiyle, İlçemiz Ereğli’nin yetiştirdiği önemli iş adamlarından, yardım severliğiyle bilinen, İstanbul’da iş hayatını südürmekte olan ve  eğitime verdiği desteklerlede bilinen , Harita Mühendisi yardımsever İş adamı Hemşehrimiz Mustafa Özşenol yine geleneği bozmadı, her yıl aralıksız olarak sürüdürdüğü yardımlarına bu yılda devam etti.

Yardımsever iş adamı İlçemiz Ereğli’de bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza verilmek üzere Örnek bir dağıtım sistemiyle dağıtılan, yardım paketleri Muhtarlar aracılığıyla verilmek üzere yaklaşık 2800 adet yardım paketi ve unu, verilmek üzere güzel bir organizasyon ile vatandaşlarımıza ulaştırılıyor.

Yardımsever iş adamı hemşerimiz’in eğitime verdiği desteklerin yanı sıra yine ramazan aylarında yaptığı yardımların yanında, önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak olan eğitim kurumunun binasını anahtar teslimi yapımını üstlenerek teslim edeceği ve yapacağını  beyan etmişti, Yardımsever İş adamı,Bu anlamlı davranışıyla da ilçe halkının takdirini kazandı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.