1. HABERLER

  2. Mahalle İftarlarına İlgi Her Geçen Gün Artıyor

Mahalle İftarlarına İlgi Her Geçen Gün Artıyor

Ereğli Belediyesi tarafından ramazan ayı boyunca düzenlenecek olan mahalle iftarlarının bir diğeri Talat Paşa ve Yunuslu Mahallesi sakinlerinin katılımı...

A+A-

Ereğli Belediyesi tarafından ramazan ayı boyunca düzenlenecek olan mahalle iftarlarının bir diğeri Talat Paşa ve Yunuslu Mahallesi sakinlerinin katılımı ile Şehit Serkan İpek Parkı yanında düzenlendi.

Ereğli Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilecek olan ve Huzur Eğitim Kültür ve Sanat Derneği tarafından ortaklaşa organize edilen mahalle iftarları vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.  Ereğli’de bir ya da birkaç mahallenin katılımı ile düzenlenen iftar yemeklerine en az bin 500 ile 2 bin kişi arasında insan katılıyor.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar yemekleri ile ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Ne mutlu ki Cenab-ı Allah bu mutlu günde bizleri buluşturdu. Bu ay dostluğun, kardeşliğin, birbirlerine sahip çıkma duygusunun daha çok ortaya çıktığı Mübarek bir ay. Ramazan ayının ilk on günü Rahmet, ikinci on günü Mağfiret, üçüncü on günü de Cehennemden kurtulmadır.

Allah yaptığımız ibadetleri kabul etsin.  İftar yemeğimize katıldığınız için teşekkür ediyor, büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpüyorum. Hayırlı Ramazanlar diliyorum” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.