1. HABERLER

  2. Mahalle İftarlarına Vatandaştan Yoğun İlgi

Mahalle İftarlarına Vatandaştan Yoğun İlgi

Ereğli Belediyesi ile Huzur Derneği Aşevi tarafından düzenlenen mahalle iftarlarının ilki Hamidiye, Hıdırlı ve Mimar Sinan mahallesi sakinlerinin yoğun...

A+A-

Ereğli Belediyesi ile Huzur Derneği Aşevi tarafından düzenlenen mahalle iftarlarının ilki Hamidiye, Hıdırlı ve Mimar Sinan mahallesi sakinlerinin yoğun katılımı ile düzenlendi.

Geleneksel ramazan etkinlikleri ve mahalle iftarları ile bu yıl Ereğli’de Ramazan ayına damgasını vurmayı planlayan Ereğli Belediyesi, mahalle iftarlarının ilkini Hamidiye, Hıdırlı ve Mimarsinan mahalle sakinlerinin katılımı ile Çerkez Mezarlığının arkasındaki alanda gerçekleştirdi. Tatlı bir telaşın hâkim olduğu mahalle iftarlarının ilki büyük ve başarılı bir organizasyon ile taçlanarak vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Yediden yetmişe, yaşlısından gencine binlerle Ereğlilinin katılımı ile gerçekleşen iftar sofrasına Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve eşleri ile birlikte Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ve eşleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Evren Nas’da katıldı. Organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Ereğli Belediyesi tarafından ilk kez böylesine özel ve güzel bir organizasyona şahitlik ettiklerini dile getirerek, yeni göreve gelen Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e organizasyondan ötürü teşekkür etti.

Ereğli Belediyesinin yoğun çaba ve gayretleri  ile bu yıl Ereğlililere farklı bir ramazan atmosferi yaşatmayı hedeflediklerini ifade eden Özkan Özgüven, Ereğlililerin kendi yönetimlerindeki Ereğli Belediyesi ile bu zamana kadar görmedikleri bir çok organizasyona ev sahipliği yapacağını kaydetti. Başkan Özgüven tüm Ereğli halkına hayırlı ramazanlar dileyerek sözlerini sonlandırdı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.