1. HABERLER

  2. Metin Sarıca: Yüreğin yetiyorsa gönder!

Metin Sarıca: Yüreğin yetiyorsa gönder!

Sarıca Köyü Muhtarı Metin Sarıca ulaşım problemi ile ilgili yaptığı açıklamasında Oprukçu’ya Oprukçunun söylemi olan, “Yüreğin yetiyorsa”...

A+A-

Sarıca Köyü Muhtarı Metin Sarıca ulaşım problemi ile ilgili yaptığı açıklamasında Oprukçu’ya Oprukçunun söylemi olan, “Yüreğin yetiyorsa” ifadesi ile “Sarıca’ya minibüs gönder” dedi.

Sarıca Köyü Muhtarı Metin Sarıca AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven ve beraberindeki heyetin köy halkı ile buluşmasının ardından köylerinin ulaşım problemi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada mevcut belediyenin kendilerini oyaladığını ifade ederek Oprukçu’ya Oprukçu’nun söylemi ile cevap verdi. Ereğli Belediyesinin son olarak 13.12.2013 tarihli resmi yazısında Sarıca Çömlekçi ve Türbe minibüs hatlarının seyri sefer yapacağını karara bağladığını ancak alınan kararın üzerinden 2 ay geçmesine rağmen hiçbir faaliyetin olmadığına dikkat çekti.

Basın mensupları aracılığı ile Başkan Oprukçu’ya seslenen Sarıca, “ Seçimlere 40-50 gün kaldı. Yüreğin yetiyorsa kararına uy ve minibüsleri gönder bakalım” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.