1. HABERLER

  2. ÖZGÜVEN: “BİZ PANKART BELEDİYECİLİĞİ YAPMAYACAĞIZ”

ÖZGÜVEN: “BİZ PANKART BELEDİYECİLİĞİ YAPMAYACAĞIZ”

Mahalli İdareler Seçimlerine Yazlık, Belceağaç ve Sarıca Köylerini ziyaretle devam eden AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven, “ Biz...

A+A-

Mahalli İdareler Seçimlerine Yazlık, Belceağaç ve Sarıca Köylerini ziyaretle devam eden AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven, “ Biz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu gibi Pankart Belediyeciliği anlayışına sahip değiliz. Biz pankart belediyeciliği yapmayacağız” dedi.

Yerel seçimlere iki aydan kısa bir süre kala seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven, çalışmalar kapsamında Yazlık, Belceağaç ve Sarıca Köylerine ziyaret etti. Köy halkı tarafından hava-i fişek ve çiçeklerle karşılanan Özgüven’e teveccüh büyüktü. Gittiği her yerde ayağı yere basmayan hiçbir projenin altında imzalarının bulunmayacağını hatırlatan Özgüven, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun 5 bin kişiye iş, 5 bin konut gibi vaatlerinin lafta kaldığını, şimdi ise Havaalanı, bin kişilik termal otel, Belediye Hastanesi gibi yalan vaatlerle halkı kandırdığını kaydetti.

-Amerika’yı yeniden keşfetmenin anlamı yok-

Atatürk Kültür Parkına bin kişilik termal otel yapılması ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Özgüven, “ Belediye Meclisine danıştın mı? Ben yaparım deyince her şey yapılıyor mu? Bende Akhüyük’lüyüm. Akhüyük’te kazmayı vurduğunuz yerden kükürtlü su çıkar. Sen sadece orda su arama izni aldın. Nereye otel yapıyorsun? Amerika’yı yeniden keşfetmenin anlamı yok” dedi.

Sarıca köyünün ulaşım sorununu 5 yıldır çözemeyen Ereğli belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun hangi yüzle Sarıca’ya gelip destek istediğine anlam veremediğini ifade eden Özgüven, “ Bizim belediyecilik dönemimizde hiçbir sorun yoktu. Seferler yapılıyordu. Kararı uygulamayan Ereğli Belediye Başkanı Sayın Oprukçu’dur” diye konuştu.

-Biz Pankart Belediyeciliği yapmayacağız-

Mevcut Belediye yönetiminin pankart belediyeciliğinden öte hiçbir şey yapmadığını dile getiren Özgüven, hiçbir belediye başkanının mevcut belediye başkanı kadar para vererek kendi reklamını yaptırmadığını kaydetti. Hiçbir mahalle sakininin haberi olmadan, hiçbir mahalle muhtarının haberi olmadan ve hiçbir esnafın haberi olmadan yapılan ufak işlerin ardından belediye binasının bodrumunda pankartlar yaptırılarak caddelere ve sokaklara asıldığını söyleyen Özgüven, “ Bırakın sizi halk övsün. Kendiniz çalıp kendiniz oynamayın. Bu halk her şeyin farkında” şeklinde konuştu.

Yöresel Ürünler Merkezinin amacından uzak bir şekilde faaliyet gösterdiğine de değinen Özgüven, “ Yöresel Ürünler Satış merkezinde tekel bayiinin ne işi var” diye tepki gösterdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.