1. HABERLER

  2. Meydanda Çalışmalar Sürüyor

Meydanda Çalışmalar Sürüyor

Ereğli Belediyesi tarafından Ulu Camii’nin önündeki alanda sürdürülen meydan çalışması sürüyor. Ereğli Belediyesi tarafından Ulu Camii önünde...

A+A-

Ereğli Belediyesi tarafından Ulu Camii’nin önündeki alanda sürdürülen meydan çalışması sürüyor.

 

Ereğli Belediyesi tarafından Ulu Camii önünde yapılan Devlet Bahçeli Meydanı çalışmalarını sürdüren ekipler, düzenleme çalışmalarını tamamlayarak projeye uygun peyzaj çalışmalarına başlayacak.

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne ait ekiplerinde görev aldığı Devlet Bahçeli Meydanı çalışmalarının yeni bölümünde taşların döşendiği alanda oturma gurupları için yapılan düzenlemeler son aşamaya geldi.

Meydanın trafiğe kapalı alan çalışmalarını yürüten ekiplerin çalışmalarını kısa bir süre içerisinde tamamlayacağını ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “İnsanlarımızın daha güzel ve düzenli bir Ereğli’de yaşamaları için çıktığımız yolda, karşılaştığımız her türlü engele rağmen birlikte başarmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Küçük imkanlarla, büyük projelere hayat vermenin ne kadar zor olduğunu halkımız çok iyi biliyor. Bunu siyasi rakiplerimizde biliyor ancak yapılan hizmeti görmemenin, gözünü kapatarak yok saymanın mümkün olabileceğini zannediyorlar. Hiç kimse kusura bakmasın, kambur haline gelmiş sorunların çözümünü ne iktidar partisi belediyesi, ne de muhalefet belediyeleri çözemedi, aksine yenilerini ekledi. Bizim en büyük avantajımız Ereğli insanının bize inanması ve gözümüzü budaktan sakınmamamızdır” dedi.

Başkan Oprukçu, meydan çalışmalarıyla ilgili olarak ise, “Ulu Camii önündeki kirliliği ve tehlikeyi ortadan kaldırırken, yerine oluşturulması planlanan, altı kapalı otopark, üstü büyük bir meydan olan projemizi Ereğli’ye kazandırıyoruz. Şu anda projemizde bir aksaklık olmadan ilerleme sürüyor. Belediye olarak tek bir proje üzerinde çalışmadığımız için ekiplerimiz farklı bölgelerde kendilerine verilen görevleri yerine getiriyor. Ereğli gibi büyük bir kentin ihtiyaçlarına cevap verirken, yeni projeleri hayata geçirmenin de tatlı telaşını yaşamaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.