1. HABERLER

  2. Yüreğimiz Kanıyor

Yüreğimiz Kanıyor

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu yayımladığı bir başsağlığı mesajıyla Bilici ailesinin acısını yürekten paylaştığını söyledi. Belediye...

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu yayımladığı bir başsağlığı mesajıyla Bilici ailesinin acısını yürekten paylaştığını söyledi.

 

Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu mesajında, elim bir kaza ile belediyede taşeron işçi olarak çalışan Gökhan Bilici’nin acı kaybı ve araç sürücüsü Mehmet Pektaş’ın yaralanmasının acısını yüreğinde taşıdığını ifade ederek, merhuma Allahtan rahmet, yaralıya acil şifa dileklerinde bulundu.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu yayımladığı başsağlığı mesajında ise, Belediye’de taşeron işçi olarak çalışan  Gökhan Bilici’nin geçirdiği kaza sonucu vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirterek, “Merhum Gökhan Bilici, genç yaşına rağmen çalıştığı ekip elemanları, çevresi ve ailesinin sevgi ve takdirini üst düzeyde kazanmış, genç bir kardeşimizdi. Onun aramızdan ani ayrılışının verdiği üzüntü büyüktür. Bir belediye personeli olarak bizim acımız her ne kadar büyük olsa bile, ailesinin duyduğu acıyı hissediyor ve onların bu acısını yürekten paylaşıyorum. Gökhan Bilici hem bizim, hem de ailesi tarafından asla unutulmayacaktır” dedi.

Oprukçu, Bilici ailesine başsağlığı dilerken, “Genç yaşta aramızdan ayrılan Gökhan’ın bu acı kaybı bizlerde derin yaralar oluşturdu. Her ölüm zordur, ancak genç ölümleri daha da zor geliyor. Ancak her canlı ölümü tadacaktır emrine olan inancımız gereği merhuma Allah’tan rahmet, geride kalan acılı ailesine başsağlığı diliyorum” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.