1. HABERLER

  2. Mezarlıklar Pırıl Pırıl Oluyor

Mezarlıklar Pırıl Pırıl Oluyor

Ereğli Belediyesi tarafından merkez ile yeni mahalle olan belde ve köylerde bulunan mezarlıklarda temizleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.Konya’nın...

A+A-

Ereğli Belediyesi tarafından merkez ile yeni mahalle olan belde ve köylerde bulunan mezarlıklarda temizleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Konya’nın tüm ilçelerinde başlatılan mezarlık temizleme ve bakım çalışmaları kapsamında Ereğli Belediyesi ile Konya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen çalışmalar Ereğli merkez ve yeni mahalle olan belde ve köylerde bulunan toplam 94 mezarlıkta da devam ediyor. Ölülerin geçmişin birer timsali olduğu düşüncesinden ve diriye olduğu kadar ölüye de saygı duyulması gerçeğinden hareketle yürütülen mezarlık temizleme ve bakım çalışmaları, vatandaşlar tarafından beğeni topluyor.

Bu zamana kadar Ereğli’de böylesine kapsamlı bir mezarlık temizleme ve bakım çalışmasının yapılmadığını belirten vatandaşlar, temizlik ve bakım çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek çalışmalara öncülük eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkür ettiler. Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Özgüven, kısa bir süre önce başlatılan çalışmaların Ereğli genelinde bulunan 94 mezarlıkta devam edeceğini ifade ederek, mezarlıkların pırıl pırıl olacağını kaydetti.

Özgüven, “ Dirilerimize olduğu kadar, ebediyete intikal eden ölülerimize de saygımız sonsuzdur” dedi.

 

Mezarlıklar Pırıl Pırıl Oluyor (3) Mezarlıklar Pırıl Pırıl Oluyor (1) Mezarlıklar Pırıl Pırıl Oluyor (2)

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.