1. HABERLER

  2. Gençlik Merkezi İnşaatı Hızla Yükseliyor

Gençlik Merkezi İnşaatı Hızla Yükseliyor

Belediye Başkanı Özkan Özgüven Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımı devam eden Gençlik Merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımı devam eden Gençlik Merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve Bölge Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu’nun yoğu çaba ve gayretleri ile Ereğli’ye kazandırılacak olan ve geçtiğimiz aylarda Kapalı Stadyumun arkasında ki alanda çalışmaları başlatılan Gençlik Merkezi inşaatı hızla büyüyor. Tamamlanması ile birlikte Ereğli’nin sosyal ve kültürel yaşantısına yön verecek olan Gençlik Merkezi, Ereğli’de spor ve sosyal etkinlikler için bir cazibe merkezi haline gelecek. İçerisinde ki tüm birimlerin engellilerin kullanımına göre dizayn edilmesi ile de farklı bir konsepte sahip olan Merkez, toplumun tüm kesimlerinin rahatlıkla kullanabileceği bir sosyal tesis durumunda.

Gençlik Merkezinin Ereğli’ye kazandırılması adına yoğun çaba ve gayret sarf eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven önceki gün yapımı devam eden inşaata giderek yetkililerden bilgi aldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Özgüven gazetecilere yaptığı açıklamada Ereğli’ye çok güzel bir tesis kazandırıldığını belirtti. Geçtiğimiz günlerde AK Parti’nin Cumhurbaşkanlığı Aday tanıtım toplantısının ardından Ereğli adına gerçekleştirdikleri temaslardan bahseden Özgüven, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı makamında ziyaret ettiklerini, Bakan Kılıç’ın ise Gençlik Merkezinin yapımının hızlandırılması için gerekli talimatları verdiğini kaydetti. Ereğli’nin her şeyin en güzeline layık olduğunu her platformda söyleyen Özgüven, yapılan gençlik merkezinin de çok kapsamlı bir tesis olduğunu ifade etti.

Gençlik Merkezinin içerisinde çok amaçlı salon, engelli bireylere ait oda, yöresel oyunlar odası, müzik odaları, güzel sanatlar odası, dinlenme odaları, kafeterya, spor salonu ve tenis kortları gibi birçok faaliyet alanına sahip olduğunu söyleyen Özgüven, maliyeti 2 milyon 500 bin lirayı bulan Gençlik Merkezinin en geç aralık ayında tamamlanarak hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.