1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MHP İLÇE BAŞKANI MUSA YILMAZ'DAN 30 AĞUSTOS MESAJI
MHP İLÇE BAŞKANI MUSA YILMAZ'DAN 30 AĞUSTOS MESAJI

MHP İLÇE BAŞKANI MUSA YILMAZ'DAN 30 AĞUSTOS MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz,30 AĞUSTOS kutlama mesajı yayınladı.

A+A-

Türk milletinin hürriyetini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, bağımsız ve onurlu yaşamak için, aziz vatanımızı işgal edenlere karşı verilen çetin beka mücadelemiz sonucunda zaferle taçlanan zamanı ifade eden, 30 Ağustos Zafer Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

26 Ağustos 1922’nin sabahında Kocatepe’den top sesleriyle verilen bağımsızlık nidası başlayan Büyük Taarruzla, düşman Dumlupınar da imha edilmiş, kalan düşman kuvvetleri İzmir’e kadar kovalanmış, işgalciler denize dökülmüş, vatan topraklarından söküp atılmış, Anadolu Türk’ün varlığına kast edenlere acı bir ders verilmiştir.

Tarihi zaferlerle dolu olan büyük Türk milleti için Ağustos ayı, nice destan ve kahramanlıkların yaşandığı, bir zaman dilimini ifade eder.

26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan, 30 Ağustosta kutlu taarruzla birlikte nihayete yaklaştıran hamlenin sonucunda Türk yurdunun hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.

Tarihe karşı büyük mesuliyeti üstlenerek gıpta edilecek bir önderlik gösteren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Milli Mücadele’de destan yazan kahraman şehitlerimize ve kahraman ecdadımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 98. yıldönümünü kutluyor, aziz milletimize ebedi saadet ve selamet diliyor, birliğimizin ve milli bekamızın daim olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!

Av. Musa YILMAZ - MHP Ereğli İlçe Başkanı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.