1. HABERLER

  2. MHP’DE ADAY İZDİHAMI YAŞANIYOR

MHP’DE ADAY İZDİHAMI YAŞANIYOR

MHP Ereğli İlçe Teşkilatında Büyükşehir Meclis üyeliği ve Ereğli Belediye Meclis Üyeliği aday adayı müracaatlarının son gün olması nedeni ile...

A+A-

MHP Ereğli İlçe Teşkilatında Büyükşehir Meclis üyeliği ve Ereğli Belediye Meclis Üyeliği aday adayı müracaatlarının son gün olması nedeni ile izdiham yaşandı.

MHP Ereğli ilçe teşkilatının Belediye meclis üyeliği aday adaylığı müracaatlarının  15 Aralık 2013 son gün olması nedeni ile yapılan program neticesinde  yeni müracaatlar basına ve misafirlere takdim edildi .

Programda misafirlere hitap eden MHP İlçe Başkanı İrfan AKSOY; ''Değerli Ülküdaşlarım bu gün burada sizlerin huzurunuz da Partimize Büyükşehir meclis üyeliği ve Ereğli Belediyesi Meclis Üyeliği müracaatlarını yapan arkadaşlarımızın yoğun taleplerinden dolayı hepisine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Diğer siyasi partiler Belediye Başkan adayılarını açıklayamadığı bir ortamda bizler partimize olan tevecühün bereketinin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu tablo gösteriyor ki MHP Ereğlide güvenilecek tek limandır. Bu birliğimiz ve dirliğimiz hayırlara vesile olacaktır. Bu gün Partimize Büyükşehir Meclis üyeliği ve Ereğli Belediye Meclis Üyeliği aday adayı müracaatlarını yapan yolarkadaşlarımızı sizlere takdim etmek istiyorum. 2011 Genel seçimleri milletvekili adayımız Sabit Çevik, Emekli Öğretmenlerimizden Mehmet Yıldırım, Ataseven Özbal, Hulki Güzeller, Recep Özkubat, Özcan Duran, Nurettin Özüdoğru, İmdat Yücel, Devlet Demir Yolları Emekli Müfettişi İsmail Gençtürk, Ereğli Ülkü Ocakları Eski Başkanlarında Ereğlide Ülkücü Hareketin lider isimlerinden Bülent Nişasta Ağbimiz ve yine Ereğli ve Konya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcılığı yapan Hasan Gömleksiz ağbimiz, Belediye personellerinden Mehmet Arıcan, Eski sendikacı İbrahim Arıcan, Veteriner hekim Mehmet Bülbül, Ereğli Ülkü Ocakları eski Başkan yardımcılarından  Ufuk Demirbaş, Esnaflarımızdan Ramazan Can, Av. Tarık Erkek, Av. İsmali Erkan, Sanayi esnaflarından Fatih Kurt, Belkaya Belediye Başkanımız Mehmet Şen  beylerdir. Hepiniz Hoşgeldiniz müracaatlarınız Hayırlı Olsun''.

Belediye Meclis Üyesi aday adaylarından Ereğli Ülkü Ocakları Eski Başkanlarından Bülent Nişasta yaptığı teşekkür konuşmasında; ''Marifet iltifata tabii demişler. Başta  Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız ve siz değerli ülküdaşlarım bize  bu iltifatı gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Bir Ülkücü olarak Allaha, mahşeri vicdana ve her an ülkücülere harekete hesap verecek şuurda yol yürümek istiyoruz ''dedi. Eski Milletvekili adayı emekli İmam hatip Sabit Çevik ise '' Bu hareket bize milletvekiliği adaylığını uygun gördü, gerekirse bu hareketin kapısının eşiği olmaya razıyız. Şimdi de  birlikden dirlik doğacağı inancı ile Belediye Meclis üyeliğine aday adayı olduk hayırlı olsun'' dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.