1. HABERLER

  2. Milli ve Manevi Değerlere Sahip Çıkan Öğrenciler Yemekle Ödüllendirildi.

Milli ve Manevi Değerlere Sahip Çıkan Öğrenciler Yemekle Ödüllendirildi.

İlçemiz Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinden Kardeşlik için fedakarlık, Dayanışma, Yardımlaşma, Hoşgörü, Empati, Büyüklere ve Küçüklere Saygı,...

A+A-

İlçemiz Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinden Kardeşlik için fedakarlık, Dayanışma, Yardımlaşma, Hoşgörü, Empati, Büyüklere ve Küçüklere Saygı, Birlikte Yaşama Kuralları, Haklara Saygı konularında örnek davranış sergileyen 30 öğrenci seçilerek Ereğli Down Cafede verilen yemekle ödüllendirildi.

Etkinlik Cumhuriyet İlkokulu ile Kazım Demirel Sevgi Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ortaklığı ile gerçekleştirildi. Etkinlikte Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri Ereğli Down Cafe’de uygulamalı eğitim alan gençlerle buluştu.

Etkinlik açılış programında Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Hüseyin GÖK okullarında örnek davranış sergileyen milli ve manevi değerlerimize uygun davranan öğrencilerin seçilerek ödüllendirildiğini, bu etkinlikle de Ereğli Down Cafede Kazım Demirel Sevgi Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ile ortak bir programla öğrencilerini yemekle ödüllendirdiklerini söyledi. Katkı sağlayan Ereğli Down Cafe çalışanlarına teşekkür etti.

Kazım Demirel Sevgi Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi müdürü A. Vefa DEMİRKIRAN okuldaki öğrencileri ile normal okul öğrencilerinin kaynaşmalarına olanak sağlayan her türlü etkinliği okul ve kurumlarla gerçekleştirmek için çalıştıklarını söyledi. Stratejik ortak olan iki kurumun bir çok ortak etkinliği olduğunu engelli ve engelsiz bireylerin birbirlerini anlamaları ve ortak çalışmalar için deneyim kazandıklarını söyledi. Cumhuriyet ilkokulu öğrencilerinin Kardeşlik için Fedakârlık, Dayanışma ve Hoşgörü ilkeleri doğrultusunda çalışmalarına katkı sağladığını söyledi. Öğrencileri tebrik etti ve okul yönetici ve öğretmenlerine teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahim ÇİMEN müdürümüzün bu tür etkinliklerde bizi desteklemesi ve cesaretlendirmesiyle bu tür etkinliklere devam edileceğini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdür Rahim ÇİMEN Cumhuriyet ilkokulunun değerler eğitiminde örnek davranışı olan öğrencilerin seçilerek Ereğli Down Cafede yemek verilmesinin Engellilerin Toplumda var oldukları ve üretime önemli katkı sağladıkları değerini de ön plana çıkardığını söyledi. Öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerini tebrik etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.