1. HABERLER

  2. Eğer" Hedef % 60"

Eğer" Hedef % 60"

Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Eğer yaptığı açıklamada gündeme dair açıklamalarda bulundu."Ak Parti İktidarında Ülkemiz çağ atlamıştır"Başkan...

A+A-

Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Eğer yaptığı açıklamada gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"Ak Parti İktidarında Ülkemiz çağ atlamıştır"

Başkan Eğer iktidarımız döneminde ülke genelinde yapılan hizmetlerden bahsederken, Başkan Eğer sözlerine şöyle devam etti, " Başbakanımızın önderliğinde sağlık da, eğitimde, ulaşımda ve bir çok konuda hayal denilen projeler hayata geçmiştir. En son mavi marmara projesi ile Asya'yı Avrupa'ya bağladık" dedi

"Hastane ile yakından ilgileniyoruz"

İlçe başkanı Ömer Eğer hastane ile ilgili yaşanan problemlerle ilgili sözlerine söyle devam etti" hastane ile ilgili planlı olarak kamuoyunda dedikodular yapılmaktadır, doktor eksiklikleri olan branşlara yeni doktorlarımızın atamaları yapılmaktadır. Tabi ki hepimize görev düşüyor. Sadece üç branş da eksiklik vardır bunlarda kısa zaman da çözülecektir. Bunun yanı sıra kemoterapi hizmetini artık hastanemizde vereceğiz, Baş hekimimizin özverili çalışmalarıyla gebe hastalarımıza eğitim programları düzenleyecekler. Dahiliye, kardiyoloji ve psikiyatri poliklinik'leri pazartesi- salı ve perşembe günleri, ortopedi bölümü ise salı - perşembe günleri saat 17:00- 19:00 arası hizmet vereceklerdir.Ayrıca şu anda 12 pratisyen , 38 uzman doktorlarımızla hizmet vermekteyiz" dedi.

"İl konusu kesinlikle gündemimizde yok"

İl konusunda ise Başkan Eğer" şu açıklamalarda bulundu değerli hemşerilerimi şu konuyu özellikle belirtmek istiyorum; halk arasında son günlerde Başbakanımız gelecek ve Ereğli'yi İl yapacak tarzında bilinçli olarak suni gündem oluşturulmaya çalışılıyor. Bu konuda kesinlikle bir çalışma yoktur. Ayrıca belediye başkanına Başbakanımızın belediye başkanlığı teklif ettiğini ve belediye başkanının da il yaparsanız gelirim tarzındaki söylemler kesinlikle yalandır" dedi

"Kamuoyu yanıltılıyor"

İlçe Başkanı Eğer;" Hükümetimiz'in yatırımlarını yerel yönetim kendileri yapmış gibi lanse etmektedir. Hortu belediyesinin kumlama ve taş parke hizmetini Hortu Belediyesi yapmaktadır, Kuzukuyusu köyümüze su yatırımını il özel idaremiz tarafından yapılmıştır fakat bu hizmetleri Ereğli Belediyesi yapmış gibi halkımız yanlış yönlendiriliyor. Ayrıca basında Akhüyük de belediyenin 4000-5000 hektar arazinin satın aldığı yönünde haberler gerçek dışıdır, sadece sondaj çalışması ile alakalı 3 yıl boyunca arama ihalesini almıştır" dedi.

"400 trilyon yatırım gerçekleşti"

Başkan Eğer Ak Parti Hükümetinin Ereğli'ye ciddi yatırımlar yaptığını belirtti.Eğer" Hükümetimiz tarafından ilçemize eğitim, sağlık, karayolları, DSİ ve vakıflar müdürlüğü tarafından toplam 400 trilyonluk yatırım yapılmıştır" dedi.

"Ereğli Ulu cami önü ve bir caddeden ibaret değildir"

Ak Parti İlçe Başkanı Eğer"seçim tarihinin yaklaşmasıyla popülist siyaset yapmamak gerekiyor. Yapılan işlerin planlanıp uzun vadede düşünülmesi gerekiyor. Ulu Cami önündeki meydanda daha iyi bir planlama yapılabilirdi ve Akbank önü olarak bilinen yol genişlemesininde alelacele yapılarak ne trafik rahatlamış nede arzu edilen proje gerçekleşmiştir. Ereğli ulu cami önü ve bir caddeden ibaret değildir. Bütün mahallerimiz hizmet beklemektedir.

"Alınan kredilerin ne kadarı ödendi"

Başkan Eğer" Ak Parti belediyesi döneminde 7.8 (trilyon) kredinin alındığını ve bunun %90 oranında ödendiğini belirtmek istiyorum. Acaba mevcut belediyenin ne kadar kredi aldığını ve ne kadarının ödendiğinin açıklanmasını istiyorum" dedi.

"Hedef %60 "

İlçe Başkanı Ömer Eğer " İnşallah Ereğli Belediyesini % 60 oyla tekrar Ak kadrolara teslim edeceğiz. Teşkilatımız bu konuda yoğun çalışmalar yapmaktadır. Teşkilatıma , Ereğli'li hemşerilerime güveniyorum" dedi.

" Başbakanımız Ereğli 'ye Geliyor"

Başbakan R. Tayyip Erdoğan'ın Aralık ayında Ereğli'ye geleceğini ifade eden Eğer açıklamalarına şöyle devam etti" Başbakanımız Aralık ayında Ereğlimize geleceklerdir. Toplu açılışlar ve miting düzenleyeceğiz. Başbakanımızı halkımızın desteği ile Ereğlimiz'de çok iyi bir şekilde ağırlayacağız" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.