1. HABERLER

  2. Yollarda Çalışma Sürüyor

Yollarda Çalışma Sürüyor

Ereğli Belediyesi Fen İşleri ekipleri bahar aylarında başladıkları yol yapım ve kumlama çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.Ereğli Belediyesi...

A+A-

Ereğli Belediyesi Fen İşleri ekipleri bahar aylarında başladıkları yol yapım ve kumlama çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Çimencik Köyü Kanal boyu’nda kumlama ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Bahar aylarında başlayan yol yapım, bakım ve asfaltlama çalışmalarını ara vermeden sürdüren ekipler, kış aylarına girdiğimiz bu günlerde hız kesmeden devam ediyor.

Köy ve köy içi yollarının bakım, onarım ve asfaltlama çalışmasına devam eden ekipler, bu güne kadar görülmemiş bir çalışmaya da böylece imza atmış oluyorlar. Ereğli’ye bağlı köylerdeki yol çalışmalarına Büyükşehir yasası daha ortada yokken başlayan Ereğli Belediyesi’nin bu çalışmaları ise vatandaşlar tarafından olumlu karşılanıyor.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, göreve başladıkları ilk günden itibaren özellikle yol konusuna büyük önem verdiklerinin altını çizerek, “Biz, vatandaşımızın ayağını çamura değdirmemek için bütün imkansızlıkları aşarak hizmet götürmenin gayret ve çabası içerisinde olduk. Çok şükür ekip arkadaşlarım hedefimize ulaşma konusunda ara vermeden çalışmalarını yürütüyor. Bu güne kadar belediye olarak Ereğli’de hep ilklere imza attık. Vatandaşlarımız bu hizmetleri gördükçe artık yapılamaz denilenlerin de yapılabileceğine inandı ve daha çok hizmet getirilmesi konusunda bizlere önerileriyle destek oluyorlar. Ereğli Belediyesi’nin imkansızlıklar içerisinde yaptıkları ve kendilerine sundukları hizmetlerle mutlu oluyorlar. Onların gözlerindeki bu ışıltı inanın her zorluğa ve her yorgunluğa değiyor” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.