1. HABERLER

  2. Mimar Sinan Yenileniyor

Mimar Sinan Yenileniyor

Ereğli belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Kervansaray’ın yanında bulunan Mimar Sinan Parkı’nda...

A+A-

Ereğli belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Kervansaray’ın yanında bulunan Mimar Sinan Parkı’nda temizlime ve bakım çalışmaları yapıyor.

 

Ereğli Belediyesi tarafından Rüstempaşa Kervansarayı’nın yanında bulunan Mimar Sinan Parkı’nda temizlik ve bakım çalışmaları sürdürülüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin ortak yürüttükleri çalışmalarda mevsim şartlarına uygun olarak kar ve buz temizleme çalışmalarının yanı sıra parkın meydanla birlikte bir bütün olarak ele alınacağı proje gereği hazırlıkların sürdürüldüğü belirtildi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise Mimar Sinan Parkı’ndaki düzenlemelerin hem tarihi doku ile hem de Devlet Bahçeli Meydanı ile proje bazında çok alakalı olduğunu ifade ederek, “Ekiplerimiz Mimar Sinan Parkı’nda temizlik ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Kar ve buzların temizlenmesinden sonra Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerin bu alanda bir takım düzenlemeler yapacak. Amacımız düzenli, yeşil ve yaşanabilir bir Ereğli’yi hep birlikte oluşturmak. Biz Ereğli halkına bir söz verdik ve verdiğimiz sözün hep arkasında olduk. Kamburların temizlenmesi ve il Ereğli olma yolunda gerekli hazırlıkların bu günden yapılması için elimizden geleni yapıyoruz. Tarihi dokuların arasındaki bu park alanı önümüzdeki dönem hak ettiği değeri bulacak ve halkımız bunu yaşayarak görecektir” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.