1. HABERLER

  2. Engelli Yaşam İş Merkezi’ne Yeni Büro

Engelli Yaşam İş Merkezi’ne Yeni Büro

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Oğuz Ata Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan Engelli Yaşam İş Merkezi’nin taşınacağı yeni binada...

A+A-

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Oğuz Ata Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan Engelli Yaşam İş Merkezi’nin taşınacağı yeni binada tadilat işlemlerini sürdürüyorlar.

 

Ereğli Belediyesi tarafından, engelli vatandaşların mesleki hayata geçişini kolaylaştıracak olan Engelli Yaşam İş Merkezi Oğuzata Sosyal Tesislerinde kurulmuştu. Merkezin daha işlevsel hale getirilmesi için çalışmalar başlatıldı.

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Oğuzata Sosyal Tesislerinde Engelli Yaşam İş Merkezi’nin görev alacağı binada tadilat ve yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Kısa bir süre içerisinde gerekli çalışmaların tamamlanmasından sonra İş Merkezi yeni yerlerinde görevlerini sürdürecekler.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, engelli vatandaşların topluma kazandırılması için atılan her adımda var olduklarını ifade ederek, “Bu amaçla hareket ederek Oğuzata Sosyal Tesislerimizde Engelli vatandaşlarımızın hayata geçişlerini kolaylaştıracak ve iş konusunda deneyim sağlamalarına katkı sağlayacak bir merkezin kurulması için gerekli hassasiyeti gösterdik. Down sendromlu çocuklarımızın mesleki eğitim kazanmaları için kafe açılması konusundaki katkılarımızda halkımız tarafından bilinmekte. Kaldırımdan, sinyalizasyona kadar bir çok belediyecilik alanında da engelli vatandaşlarımıza hizmet sunmanın gayretinde olduk.

Bu gün ise Oğuzata Tesislerimizde bulunan ve fiziki şartları daha da iyileştirilerek Engelli Yaşam İş Merkezi’ne teslim edilecek binada bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Kısa bir süre içerisinde yenilenen binalarına arkadaşlarımız taşınacaklardır” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.