1. HABERLER

  2. Mirel Hotel Hizmete Açıldı

Mirel Hotel Hizmete Açıldı

İlçemiz Ereğli’de Buğün açılışı gerçekleşen Mirel Hotel düzenlenen açılış kokteyli ile hizmete açıldı.Demireller Şirketler grubu tarafından...

A+A-

İlçemiz Ereğli’de Buğün açılışı gerçekleşen Mirel Hotel düzenlenen açılış kokteyli ile hizmete açıldı.

Demireller Şirketler grubu tarafından açılan Mirel Hotel İnönü Caddesi üzeri No 35 adresinde hizmet verecektir.

65 odalı 120 yatak kapasiteli hotelin açılış kokteyline Ereğli Kaymakamı Şakir Erden,Halkapınar Kaymakamı Mehmet Kocabey,Belediye Başkanı Özkan Özgüven,Ereğli geçmiş dönem Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu,Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar,oda başkanları,siyasi parti ilçe başkanları,iş adamları ve Ereğli’nin tanınmış simaları ile çok sayıda Ereğlili katıldı.

Okunan duaların ve kesilen kurbanın ardından başarı dilek ve temennileriyle açılış kurdelasının kesilmesiyle hotelin açılışı gerçekleşti.

Açılış kokteyli öncesi büyük otelin açılışına dair güzel dilek ve temennilerin dile getirildiği konuşmalarda Hotel yetkilisi Halit Demirel yaptığı konuşmada ,Hotelin açılış aşamasına kadar emeği geçenlere teşekkür etti.” Memleketimize yeni yatırımlar kazandırma çaba ve gayreti içerisinde olduk.Bu büyük hotel çabalarımızın bir neticesidir diyen Demirel,

Bu büyük yatırım artık kamunun,halkın malı olmuştur ve halkımız bunu sahiplenmelidir.Bundan sonraki süreçte de babamızdan gelen müteşebbüs ruh ile kardeşlerimizle beraber aynı şevk ve heyecanla memleketimize başka hizmetler yapmayı da gönülden diliyoruz “dedi.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise ,”Bu tür büyük işletmelerin açılışını yaparken hep şunu dile getiriyoruz,ticari anlamda bu işletmeler ,bu tür müesseseler sizin ama şehir anlamında bu işletmelerin sahibi Ereğli halkı olarak bizleriz.

Bu tür işletmeler şehrin bir vitrinidir” şeklin diye konuştu.

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Demirel ailesinin özel sektörde kurumsal bir başarıya imza attıklarını ifade ederek şunları kaydetti.”Ereğli’yi büyütelim,şehri bir yerlere getirelim istiyoruz.

Bu tür büyük işletmelerle şehir büyüyecek, Burada çalışan insanların evine ekmek gidecek,Buraya gelen insanlar güzel yerlerde konaklayacaklar.

Ereğli’ye gelen insanların başka yerlerde konakladıkları,şehrimiz için böyle bir işletme büyük eksiklikti diyen Erden,Ereğli’de son yıllarda bu eksikliğin giderildiğini gördük.Bu tür yatırımlarla buralarda çalışanlar kazanacak,firma kazanacak ve Ereğli kazanacak.Böyle yatırımlara sahip çıkmamız gerekiyor.Ereğli’de böyle yatırımların artmasını temenni ediyoruz ” dedi.

Programın sonundaise İçerisinde Bulunduğumuz Muharrem ayı nedeniyle konuklara aşure ikramı yapıldı.

Bizler’de demirel Ailesine ve Ereğlimize Hayırlı olsun diyor ve Bol kazançlar diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.